Ipek0z Çamaşırları yıkama, çanta hazırlama ne zaman yapılmalı arkadaşlar? 32+1deyim yavaş yavaş başlayayım diyorum
Yazmelegi_ Ipek0z şuan 30 haftadayim kıyafetleri hallettim bi canta hazırlama kaldı onu da çok geç olmadan hazırlarım
sunbloom123 Ipek0z bende 32 olucam gardrobu bekliyorum bu hafta gelicek yıkayıp yerleştircem valizede ya bu hgta ya sonraki hafta hayırlısıyla bitiririm 🤲🌸
eylusko Ipek0z bende 28. Haftanın içindeyim 30 da başlasam mı acaba dedim kafamdan çıksın en azından ne bileyim erken mi 30 😅😅
Ipek0z eylusko bilemedim o yüzden sordum ben de 😅 oğlumda da neredeyse bu haftalarda başlamıştım şimdi etiketlerini koparıp makineye atıcam en azından yıkanma hallolsun ütüyü de akşam kocama kitlerim🙈🙈
Mutlu_Bir_Anne3 Ipek0z kalınca tozlanıyor, o nedenle erken doğum riski yoksa 37.haftada yıkayıp ütüleyip çantaya koymak lazım diye düşünüyorum.
Ipek0z Mutlu_Bir_Anne3 mantıklı ama ağırlaşıyor insan son zamanlarda daha zor olur yapmak şimdiden belim, kasıklarım ağrıyor 🤦🏻♀️
ikiprensesannesi___ Ipek0z 35+4 günlük hiçbir şey yapmadım yapamıyorum da keşke önceden yapsaydım pişman oldum resmen
Ipek0z ikiprensesannesi___ valla açık renkli ve beyazları yıkadım astım ölüyorum şu an bel ağrısından unutmuşum ne kadar zor olduğunu🤦🏻♀️ nolur hemen yapın kurtulun😅
Havin49_ Ipek0z bence iki hafta daha bekleyebilirsin ben ilk çocukta 36 haftalık hazırladım Şimdi ikinci gebelik 33-34 öyle hazırlıycam ikiz ama tekil olsaydı yine 36 da fln yıkardım
twobabymomm Ipek0z ben ilkte yaparım diye diye 35 e kadar bekledim sonra agirlastim yapamadım sonra zaten doğurdum bence 30 32 arası yapılmalı ikinciye hamileiyim Rabbim kısmet ederse 30 da basliycam
Mutlu_Bir_Anne3 Ipek0z Evet ağırlaşınca da zor, 32+5 haftadayım kilo çok almadım ona rağmen nefes nefeseyim. Bir şekilde yapacağız, Allah yardımcımız olsun 🙏🏻