Deleted33000 Baklavaseverim evet bacım gittim bebeğim viral enfeksiyon geciriyormuş boğazı kızarmış iki ayda çok az kilo almış birde
Baklavaseverim Deleted33000 geçmiş olsun aşkım ya seninkiyle benim ki nerde enfeksiyon orda bebeler ek gıdayı güzel yemiyor dedin ya ondan da kilo almıyorlar belki hasta diye yememiştir geçen de çocukcağız
Deleted33000 Baklavaseverim evet doktor da öyle dedi ama kuzum iki ayda sadece 100 Gr almış ağlamaktan helak oldum ben bakamiyormuyum diye🤧😭😭😭
Baklavaseverim Deleted33000 Aşkım benimki de öyle oldu hatırlarsın belki toparlanıyorlar bu ay kilo aldı Allaha şükür
Baklavaseverim Deleted33000 İşte bu ay olması gerektiği kadar almış kiloyu öğünleri arttıraam sınırın üstünde de alırmış herhalde
Deleted33000 Baklavaseverim ay maşallah canım ya inşallah benim oğlum da düzene girer şimdilik kilosu ayına göre az değil ama en son tartısıyla iki ay geçti ozaman 7930 şu şimdi 8.13 Gr çıktı
Baklavaseverim Deleted33000 Kız benimki de 8 kg de takılmıştı şimdi 8,5 9 aylık iyiymiş kilosu alerjik olduğundan az alması da normal 3,5 aydan sonra benim kızın da kilo alımı yavaşladı
3melekannesiyim Deleted33000 yeterli su tüketimi olmadığı için ve idrar yolu enfeksiyonu olması nedeniyle olabilir bence
Deleted33000 3melekannesiyim doktora götürdüm canım öyle demedi viral enfeksiyon geciriyormuş ondan dedi doktor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom inşallah canım alerji doktorundan mama isteyeceğim inşallah onu sevse de içse kız sütüm hiç yetmiyor
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kilosu iyiyse vermeyebilir canım bazen öyle oluyor ama sorsan tabiki yinede sütüm yeterli gelmiyor 2 aydır kilo alımı durmuş dersen verir bence sağlığı yerinde olsunda kilo alır inşallah
Deleted33000 GirlandBoy_Mom kilosu ayına göre iyi kuzum ama iki ayda yüz gram aldığını da soyleyecgim verir muhtemelen ben başka ile gidiyorum ya sık sık gitme imkanım olmuyor çok sütüm yetmediği için verir ya
Deleted33000 Baklavaseverim evet aynıyız senle kız benim oğlan da durdu bakalım ama benim oğlan diş de çıkardı bu ara galiba onunda etkisi oldu iştahsızlıgina
Baklavaseverim Deleted33000 O zaman çok normal aşkım benim kız da altları zaten aynı anda çıkardı şimdi üstlerle yanlar birlikte geliyor 1 aydır onun sıkıntısını çekiyoruz
Deleted33000 3melekannesiyim huzursuzluğu vardı hasta olduğunu bende bilmiyordum boğazı kızarmış dedi doktor
3melekannesiyim Deleted33000 çok geçmiş olsun ben sadece idrar problemi var sanıyordum bnm yeğeniminde öyle çünkü senelerdir kız kardeşim yaşıyor bu sorunu bir rahatsızlığı yok sadece idrarı aşırı kokuyor ⅘ yaşlarında
Deleted33000 Baklavaseverim öylemi kıyamam ya yazık sizde de diş çıkarken boğaz enfeksiyonu oldu mu kizin