tgb23 16 aralıkta 340 tı 29 aralık dün tesadüfen kan verdim 7200 çıkmış 6 hafta için çok düşük ve az artış geldi yaşayan var mı
5tk tgb23 6 haftalık olarak bakmayın. Kan verdiğiniz günler arasında 18 gün var ve her iki günde bir o günkü değerin iki katı olması gerekiyor yanlış yönlendirmek istemem ama yukselişi az geldi bana yine bi doktora danışsanız iyi olur 🌸
mrsido tgb23 değer 5000’in üzerine çıkınca zaten yavaş artıyor benimde öyleydi değerim 5000 üstüydü 4 gün sonra sadece 11000 olmuştu çok korktum ama doktor kese gözüktükten sonra betaya bakılmaz dedi öylede oldu korkma muayene ol bence
bsraltnsy tgb23 hayir bence gayet guzel artmis arasinda 13 gun korkutma kendini suan gitsen kese gozukur
ayseugurlu Benimde regl gecikmemin 1. Gününde verdim planlı gebelşkti zaten 25 aralıkta 24.66 çıktı bide 28 aralıkta verdim 56.99 çıktı bugğnde sağlık ocagına verdim daha çok yeni sanırım
aselimdurum tgb23 13 gün için güzel gibi ben regl olmam gereken günde vermiştim 635 çıkmıştı 7 gün sonra yine verdim 8848 çıkmıştı ki zaten belli yükseklikten sonra beta yavaş yükselir şuan gitseniz keseyi rahat görürsünüz
tgb23 aselimdurum 6. Haftadayım reglm geçeli 15 gün oldu değer düşmemeli sonuçta sürekli 2 kat artmaz ama
aselimdurum tgb23 hayır hayır bence kötü değil sen 6 hafta gibi düşünme betayla haftaya hesaplayamazsın geç döllenme olur bişey olur. Beta hesaplama araçları var ordan hesapliycam ben şimdi
tgb23 aselimdurum evet gördm smdi doktordan geldm kese 5+2 ben 6+2 deyim ama kalp atışı falan yok sadece yolk sac var cumartesi tekrar gel dedi kalp atışı görmezsek düsük dedi
aselimdurum tgb23 geç döllenme olmus canım ilk kızım da öyleydim ben yolk sac oluştuysa bebekte oluşacaktır 5+2 de embriyo imkansız görünmez zaten haftaya gittiğinde emin ol ki duyacaksın o minik pıtpıtları sen stres olma ki bebeğin de olmasın
tgb23 aselimdurum geç döllenme diye düsinmeye calısylrum ama öyle olsa gecen haftayla aynı kalmazdı ki kese