sym_yc firdevsalp asıl kilo hangi haftadan sonra alınmaya başlıyor ben ilk üç ay 9 kilo verdim 18+5 haftalık (ikiz gebelik) olduk 3 kilo aldım sadece hani ona göre dikkatimi o haftalara vereyim
firdevsalp sym_yc bende ilk üç ay çok kustum hiç kilo almadım 19 haftadan sonra kusmalarım durunca kilo almaya başladım biraz geç bitti benim kusma sürecim
orkidemm_ lavinya90 yok zaten azalttım onları 2 haftada almamışım çok şükür az kaldı umarım ben de almam daha işte kilo sıkıntı olunca tadı kaçıyor
2bebekannesiiiii orkidemm_ Evet cuma doğum olacak 🤲 Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz bebeklerimizi inşallah
orkidemm_ erikarpuz eşimde bu sefer diyor ki doktor haklı dikkat et biraz o da iyiliğin için diyor falan
ikibalannesiii orkidemm_ ben doğumdan 1 hafta sonra 70 kilodaydım emzirme seyşiyle bir ay sonra tartıldığımda 75 kilo olmuştum aşırı iştah açılması ve bunu ye süt olur diye diye mahvolmuştum 😂
btl194 orkidemm_ valla bu mide müsade etse ben neler yaparım yerim de işte sınırlı suyu bile içemiyorum doya doya
neslihanttk orkidemm_ ay yorumları görünce çekindim bi 😅 22 haftalığım 11 kilo aldım doğurana kadar bi 11 daha alsam aboo düşünemedim…😂
orkidemm_ neslihanttk ayy biraz hızlı gidiyorsun galiba canım :) valla insan stres oluyor kilo verilir deniliyor evette ya olmazsa kısmı da aklıma geliyor korkuyorum