Rabiul Geçen sene şafak hastanesinde doğum yaptım 33 bine bu sene doktorumun anlaşmalı hastanesi 90 bin olmuş o yüzden Kağıthane Kızılay’a geçicem , doğum yapan var mı nasıldı süreç ?
Pirincveannesi Rabiul kagithane kizilay degilde sariyer etfale gidin bence ben ilk dogumumu orada yaptim ve cok memnun kaldim normal dogum yaptim suan ikinciye hamileyim tasindik anadolu yakasina gonlum hala sariyerden yana bi aksilik olmazsa ani biseyde umraniyede yakipli olsam bile sariyere kendimi atamayi planliyorum esim bile sariyer etfali dusunuyor 🤭
busradfne Rabiul merhaba arkadaşım 8 yıl önce kızımın doğumunu orada yaptım doktorum halen orada olduğu için şuan 8 haftalık hamileyim yine orada yapacağım kısmetse senin doktorun kim sonradan katılan cem bey var o mu acaba bu arada hastane genel olarak iyi yada merak ettiğin sormak istediğin başka bir şey varsa elimden geldiğince yardımcı olmak isterim
masu İstanbul Bahçelievler memorialde düşünüyorum mayıs ayı 2026 gelicek nasip olursa inşallah daha önce Dogum yapan varmı? Nasıl acaba nasıl hastane
Keziban yagiz_didem yani ani bir şey oldu hastaneye yetişemedin en yakın hastaneye falan gittim parayı iade edilmiyor o zaman öyle mi
yagiz_didem Keziban onu sormadık ama dusuk olursa yada bı sıkıntı olursa bu zamana kadar harcamalar kesılıp kalan gerı odenecegını demıstıler
yagiz_didem Keziban açıkçası onu sormadım çünkü en yakın hastane evime yürüyerek bıle gidebilirim diye
htcbyrmblc Ben Bursadayim riskli gebelik olarak takip altındayım ama henüz nerde daha rahat ederim nerde yapmalıyım bilmiyorum kararsızım 24+6
sym_yc erikarpuz bende halkalı acıbadem de doğum yapmayı düşünüyorum orada doğum yapan varsa tecrübelerini dinlemek isterimm