bsrbrkysr184_ Moz bende 27+5 Ben medikanada öğrendim gebeliğimi ama medipol megada bi doktor buldum oraya devam ediyorum aslında beylikdüzü devlete bir doktor var çok met ediyorlar
bsrbrkysr184_ birnur61 ben medipol mega bağcılara gidiyorum Normal doğum 45 bin Zorunlu sezeryan 50yada 55 di İstege bağlı sezeryan 100 bin dediler Tabi 2026 ya girince bir artış olur diye düşünüyorum
derya_ds Merhaba 🥰 Ben de memorial bahçelievler’de doğum yapmayı düşünüyorum. Şu an için kontrollerimde memnunum. İlk doğumum olacak inşallah 🙏🏻
bsrbrkysr184_ Moz erkek bi doktordu ama adını hatırlamıyorum kuzum istersen yarın bi sorarım sana yazarım 🫠
Havin49_ supermooomy evet Cnm Eltim orda yaptı (sezeryan) çok memnundu benim ilk doğumum İlhan varank ( vajinal) hiç memnun kalmadım
Pirincveannesi Havin49_ bende ilk dogumumu sariyer etfalde yaptim devlet hastanesi cok memnundum şimdi oradan tasindik Ümraniye devlete gidiyorum gonlum hala sariyersen yana umraniyeyi hic bilmiyorum cunku ama olumsuz bisey duymadim bKalim nasip nerden yana olacak
bsrbrkysr184_ Moz [https://mutluresim.com/images/2025/12/31/XaGXKg.jpg](https://) Bu dedicanım bi bak istersen
Gizemcan12 Merhabaa :) Florence nightingale Çağlayan hastanesinde doğum yapan var mıı? Şubatta orda doğum yapacağım kısmetse
erikarpuz deepsilence hastaneden hatta doktordan doktora bile değişiyor fiyatlar yılbaşında kesin zam gelir 3-4 ocak gibi hastaneyi arayın direkt bilgi veriyorlar
aybike2212 topali doktoruk hastane dışında hastane ile anlaşmalı bu sene için 50000tl fiyat verildi ben Mayıs sonu haziran başı doğum yapacağım yeni yıldan sonra ne olur bilemiyorum sizde mi izmirdesiniz
alpanne3 zynppc geçen gün sordum ama ocaktan sonra degısecek dedıler suanlık sezeryan 44 Ssvd 59 dedıler
eceinwonderland Bahçelievler Medical Park ile doğum paketi anlaşması yaptım yeni aldığım hizmetten çok memnunum
esroos eceinwonderland hangi doktora gidiyorsunuz dilşat hanımı çok duydum benimde özel sağlık sigortam var orada geçerli fakat evim uzak yol sorun olmasa Dilşat hanıma gelmeyi çok isterdim
aleyna4823 Muğla Dalaman’da yaşıyorum ortaca/Dalaman esnaf devlet hastanesinde doğum yapanlar yazabilir misiniz hangisini tavsiye edersiniz