erikarpuz selamlar hanımlar ben Medipol Bahçelievler Hastanesinde doğum yaptım sorularınız varsa yardımcı olurum 💫 Siz hangi hastanede doğum yaptınız veya doğum yapmayı düşündüğünüz hastane hangisi? Tecrübelerimiz yeni anne adaylarına yardımcı olsun ☺️
Gokturkmom_ erikarpuz İzmir’de Egepol hastanesi Bülent Turgut Ay dı doktorum.1 yıl önce doğum yaptım çok memnun kaldım✨🌸🌿🧸🥰
fatmanuryazici erikarpuz öncelikle Rabbim sağlık sıhhat versin.Bende orada yapmayı düşünüyorum size karşı tavırları nasıldı aşı öncesi falan bilgilendşrme yapıldı mı yani aşamalarda size danışılıyor mu ?
aybike2212 erikarpuz ilk gebeligimde torbalı Tınaztepe Hastanesi’nde doğum yaptım şuan 17 haftalık hamileyim medifama Hastanesi’nde doğum yapmayı düşünüyorum
alpanne3 erikarpuz bende Istanbul pendık medıpol Aytakın hoca düşünüyorum Rabbım nasıp ederse ınsAllah ılk doğumumu Kartal avıcenna umutta yapmıştım
Asekrn Gokturkmom_ merhaba bende egepol düşünüyorum ama hastaneyi hiç bilmyiorum nasıl memnun kaldın mı doğum sonrası ilgileniyorlar mı hemşireler? odaları temizmiydi odaları nasıl büyük mü ? :)
erikarpuz fatmanuryazici Allah razı olsun ebeler hasta bakıcıları çok çok iyiydi yani bir an bile kötü hissettirdikleri bir durum olmadı hep dua ettim doktorum asiye hanımdı o da çok iyiydi normal doğum yaptım bebeğim doğduğu andan itibaren hep yanımdaydı bir an bile ayrılmadı o yüzden her adımda bana bilgi verip tedaviyi uyguladılar çocuk doktoru bile ilk muayene için odama geldi baktı harika bir doğum geçirdim diyebilirim
busrataskesen erikarpuz bütün akrabalarım asiye uzun da doğum yaptı ama ben Necla hanım var ona gideceğim 😀 sanki O biraz sert gibi geliyor bana
Aertn alpanne3 merhaba benimde ilk doğumun Avicenna umut hastanesinde yapacağım memnun kalmış mıydınız acaba ilk olduğu için tedirginim biraz
senaryo alpanne3 ben de ilk dogumu avicennada Sibel hocayla normal yapmıştım şimdi Pendik medipolde nergis hocaya gidiyorum orada doğum düşünüyorum 🤭
momyy280_ erikarpuz 2024′te Memorial Ankara’da yaptım çok memnundum otel konforundaydı 2026′da nasip olursa acıbadem’de yapacağım
sureyya5190 momyy280_ peki memnun kaldınız mı doktorunuz kimdi ben doğum paketi aldım doktorum Kudret Erkenekli süreç nasıl oldu sizin inşAlllah sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın bebişinizi
nur_344 erikarpuz merhaba bende oraya gidiyorum muhabbet hanıma ne zaman doğum yaptınız fiyat bilgisi paylaşabilirmisiniz
erikarpuz nur_344 ben ekimde doğum yaptım asiye hoca doçent olduğu için fiyatı farklı diye biliyorum 48 bin liraydı
canan_aykut erikarpuz merhaba bende doğum yaklaşıyor hastahane doktor araştırıyorum ilk doğum olduğu için korkuyorum birazda yardımcı olabilirmisiniz lütfen
erikarpuz canan_aykut hiç korkmayın Allah kolaylığını veriyor gerçekten dua edin bol bol hareket edin ben doktorumu tavsiye ediyorum
Aloska Sengulsevgi merhabalar bende Aytekin hanıma takipliyim 36. Hafta bitmek üzere siz kaçıncı haftadasınız 🌸
Havin49_ erikarpuz ilk doğumum İstanbul şehit prf dr İlhan varank eğitim ve araştırma hastanesi Şuanki doğumumu İstanbul Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde olucam inşallah
supermooomy Havin49_ ben de ilk doğumumu ilhan varank da yaptım ikinciyi ben de ümraniye de düşünüyorum tavaiye üzerine mi gidiyorsunuz ümraniyeye
momyy280_ ddygg000 doktorum dışarıdan bb klinik Bora Coşkun orasıyla ve birkaç hastane ile daha anlaşmalı ben de acıbademi seçtim bir arkadaşım daha orada doğum yaptı doktor Emre özgü ile takibine devam etti çok da memnun kaldı
sevacano erikarpuz sizin gittiğiniz hastaneden çok övgü alanları duydum burada fiyat bilgisi paylaşa bilir misiniz?
erikarpuz sevacano asiye hocaya ekimde doğum yaptım muayeneler 2900 küsürdü sanırım bir bankaya indirim yapıyorlar %15 kadar ama hangisi bilmiyorum sormalısınız ben de baro indirimiyle %20 indirimli ödüyordum nst 500 liraydı normal doğum 48 bin sezaryen 68 ama doçent olduğu için daha pahalı diğer doktorlar daha uygunmuş
nur_344 erikarpuz teşekkür ederim bizmde sendika indiririmiz var bu tarz indirimler doğumda da geçerli mi bunkonuda bilginiz var mı