buglemk cancu1 hamileyim sivri bi karnım var çin takvimi yüzük testi tuz testi her şeyim erkek çıktı ama gel gelelim benim bebeğim bunları yıkmak için gelmiş kız bebişe hamileyim 😂 canım da hep biber çekti ve çekiyor
bsrmnts ronyy Olur İnşâAllah. Sen ne hissediyorsun cinsiyet olarak? Genelde anneler hissediyor diyorlar ama… istisnalar var tabii.
ronyy bsrmnts haberdar edelim demek istedim 🥰 Ben ilk cocugumda cok iyi hissediyordum o kadar emindim ki erkek diyordum hep oyle de oldu. Simdi saglikla hayirlisiyla kiz cok istiyorum ama hic Bir sey hissedemiyorum. Benim de anne ve kayinvalide tarafim hepsi erkek. Kiz olmasi mucize gibi geliyor 😁 bunda tahmin yurutemiyorum da ya hayirlisiyla bi an once gelsin Cuma günü 😁🥰
bsrmnts ronyy Yok ya öyle düşünme. Onlar gibi hep erkek olacak diye bir şey yok. Ailesinde kız olanlar bile bazen hep erkek olabiliyor. Ya da erkek olanlar kız doğurabiliyor. Önce Allah’tan nasip oluyor, sonra da eşlerimiz belirliyor cinsiyeti. Rabb’im hayırlısıyla kız nasip etsin. Benim de ilk bebişim olacak İnşâAllah. ☺
bsrmnts ronyy Neden üzgün işareti? Hayırlı olsun, Rabb’im güzel ahlâklı eylesin. Bizim bebiş çok kendini kapatmış bir şekilde duruyordu, doktor göremedi. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz İnşâAllah. Ama bizimki 16 haftalık daha, sizinkinden küçük.
ronyy bsrmnts üzgün demeyelim canım o anlamda atmadım duygusal anlamda gönderdim. Tek dileğim kız da olsa erkekte sağlıklı ve bahtı güzel olsun 🙏🏼🥹 sizin içinde hayırlısı olsun
eleleele Snowel Hurafe testler derken ramzi teorisi falan mı acaba kasttettiğiniz. Ben instagramda ücretli bakan bşr sayfa var ramzi teorisiyle kız dedi bana ama nekadar doğru çıkar bilmlyırum