ducksea Kızlar ilk cocuğum Mart ayında karlı bir günde olmuştu, kış nasıl geçti hatırlamıyorum. 2. Cocuk Temmuz sonu aşırı sıcakta olacak, yaz olmasının dezavantajları var mı? Deneyimli anneler yazabılır mi?
elfdokan ducksea sıcak evet ama dışarı çıkma açısından çok rahat oluyor akşam üzeri bol bol bebeğinizle yürüyüş yaparsınız yazda olsa kışta olsa zorlukları var tabiki
konaksifa ducksea ne ya ne kış bahar derim ben ama birini seçmek gerekirse yazı tercih ederim çünkü kışın dikiş ağrısı enfeksiyon daha ağır oluyor ben ilk gebeliğimi de bahara denk getirmek için planlı yaptım şimdi ikinci o da inşallah baharın sonlarında görünüyor
aprilbaby ducksea kışın daha zor dışarı çıkmak vs ama yazın daha iyi bence insanın yazın içi açılıyor dışarı çıkar rahatlarsın ilki ocaktı çok zordu şimdi mart nisan gibi olacak inşallah daha rahat olur diye düşünüyorum
aybike2212 ducksea kızımı Kasım ayında kucağıma almıştım kış lohusalığı geçirdim ama İzmir’de yaşadığımız için aşırı soğuk olmuyor rahat etmiştim gerçi çok terliyorum ben şimdi oğluma hamileyim Mayıs sonu haziran başı doğacak ve ben düşünüyorum sıcaklarla nasıl olacak diye
bozkurt38 Benim dogumumda temmuzda olacak oğlum eylulde doğmuştu kış lohusaligi geçirdim yaz nasıl olacak bakalım merak icindeyim
beyza0007 Ağustos ayında doğum yapmıştım ilk doğumumdu allahımmm klima var ama açamıyorsun bebek var diye sıcaktan hem bebek hem ben isilik olmuştuk çok ince giyinmek gerekiyor ikinciye hamileyim şimdi mayıs ayına geliyor doğumum en azından havalar çok sıcak olmayacak diye seviniyorum