Twobabiess Sivilceye bağlı yağlanmalarda değerler çok yüksek olmuyor diye biliyorum çok yüksek çıkında dahiliyeye yönlendiriyorlar O da kan değerlerinde ast/alt değerlerden anlaşılıyor İlaca başlatmadan önce kan tahlili istemedi mi sizden?
TubaY- Twobabiess daha başlamadım diğer aya gel dedi ben bi ay sonra tahlil yaptırıp başlayacağım. Ama daha önce ben tahlil istedim karaciğer normal çıktı değerlerim . Karaciğerden kaynaklı değilse sivilce yine de ilaç tedavisi olur mu?
Twobabiess TubaY- Bu ilaç sadece karaciğer yağlanmasından ötürü verilmiyor ki, sivilceye sebep olan tek etkende bu değil. Zaten sürekli yüz de omuz burun üstü bölgelerde tekrarlayan aktif sivilce varsa ciltte yağ üretimi mevcut olduğunu gösterir. Neden 1 ay sonra dedi ki siz mi öyle istediniz başka tedavi mi verdi
TubaY- Twobabiess ben ilaç tedavisinden önce aknelyse kullanmak istedim kullan gel dedi başlayalım dedi direk ilaca ben son deneme yapmak istedim
TubaY- Twobabiess merhaba tekrardan . Kusma dönemi ne kadar sürüyor sivilcelerin yoğun olduğu dönem kaç ay ne sürer
Twobabiess TubaY- Merhaba, ben de kusma olmadı hiç mevcutta olanları kuruttu hemen, herkeste aynı etki olmuyor zaten kiminde kusma oluyor kiminde olmuyor, ben de cilt hassaslığı oldu mesela dudak kuruluğuda oldu yine