mysunshine1 Son 99 gün kaldı, tabi eğer tam gününü doldurursa ilk hamileliğimde erken doğum oldu, erkekler geç geliyor diyorlar bakalım 🥹 benim gibi bugün 99 günü kalan var mı mart sonu nisan başı anneleri
minikmucizem26 mysunshine1 ilk gebeliğin kızmiydi ve kaç haffatalik dogurdun.. bnde ilk gebeliğimi 35 haftada doğurdum ikinciyi 37 haftada doğurdum. Smdi üçüncüye hamileyim inşallah bunda 38 39 haftaları gorururum diyorum
mysunshine1 minikmucizem26 evet kızdı 34 haftada gelmek istedi ilaçla durdurduk serum aldım progestan kullandım 36 haftada ben kendim doğum yapmak istedim suni sancı ile başlattı doktorum sonra suyum geldi kendiliğinden ilerledi sancım, 28 haftada doğum pozisyonuna girmişti bacaklarımın arasında hissediyordum hep 34 haftada gelmek isteyince doktor sürekli yat dedi benimde evde canım sıkıldı doğurmak istedim 😂 belki kendi haline bıraksaydık geç gelecekti ama ben 3 cm açıklıkla gezdim haftalarca şimdi 2. Erkek en başından beri aşağıda hissediyorum her hareketini hatta baş aşağıya dönmüş gibi hissediyorum çünkü üst taraflarımı tekmeliyor 1 ay önce gitmiştim kontrole bu hafta yada haftaya gitmeyi düşünüyorum kasılmalarım çoğaldı şu sıralar
minikmucizem26 mysunshine1 iyi ne guzel ilacla vs durdurmuşlar…bnm 35 haftada direk suyum gelmişti direk doguma aldilar beni…inşallah bu gebeligimde hayirli saglikli sekilde vaktinde doğururum
mysunshine1 minikmucizem26 su gelince ona çözüm olmuyor galiba benim sancım fazla çıkmıştı gece sancılanmıştım o şekilde sancıyı durdurdular ve 3 cm açıklık vardı bebek küvözde kaldı mı peki 36 haftada doğum yaptım ben ama kilosu iyiydi 3.130 gr doğdu 37 haftayla uyumlu dedi doktor sarılıktan bi gece yattı sadece inşallah bu bebişler geç gelir biraz tam zamanında gelsinler de ne kadar durursa o kadar iyi
minikmucizem26 mysunshine1 yoğun bakım kuvozune aldilar solunum skntidi var dediler 10 gün boyunca yattı daha snra taburcu oldu şuan 11 yasinda kizim cok sukur sağlıklı:))
minikmucizem26 mysunshine1 kesinlikle cnm ne kadar geç okadar iyi 38 den sonra gelsinlerde nezmn geliyorsa gelsinler;) bmm kizim 2.490 kilo doğmuştu 35 ci haftada