Melike3506 Selam kızlar, grip oldum sanırım. 18 haftalık hamileyim. Burun akıntısı, boğaz ağrısı ve hapşırık var. Hemen iyileşmek için neler yapabilirim. Ihlamur içebilir miyim? Ya da hangi bitki çaylarını içebiliyoruz
busu1 Melike3506 Mandalina portakal limon saldırın başka çaresi yok bir de bana tarhana çorbası çok iyi gelir geçmiş olsun🌸
busu1 Melike3506 Mandalina portakal limon saldırın başka çaresi yok bir de bana tarhana çorbası çok iyi gelir geçmiş olsun🌸
tugba3727 Melike3506 ılık ballı süt iç çok iyi geliyor ve elinden geldiğince dınlen terle ancak terle atarsın hastalığı bol bol çay iç atabirsen içine limon at miden sağlamsa bende yanma yaptığı için içemiyorum ama ben terle ve ballı sütle atlattım 2 günde ve bol bol yattım uyudum
Gokturkmom_ Melike3506 Geçmiş olsun 🤍 Hamilelikte bu belirtiler çok oluyor. Ihlamur günde 1–2 fincanı geçmeyecek şekilde içilebiliyor. Ilık limonlu su, bol sıvı ve dinlenmek iyi geliyor. Bol c vitamini almalısın portakal mandalina gibi .Şikâyetler artarsa ya da ateş olursa doktora danışmak en doğrusu 🌷