penbe_karisi Fatma_furkan1996 oyyy benimde öyle yaaa artık sabahları ellerim sis güğüm şiş uyanıyorum 🥹sagliklaaaa kucağımıza alalım inşallah 🥰😍
Lexias penbe_karisi beeen bugün 31+0 oldum… çok ağrım var özellikle bel hatta bel değil böbrek sanırım çünkü kum döküyormuşum 🥹 zor yürüyorum ağrıdan bide hala çalışıyorum dayanamıyorum artık yardım imdat
Havin49_ penbe_karisi 29 haftalık olduk bizde bugün 6 kilo almışım benim bebeğe herşey tamam isimli tulumum siparişten gelmedi bide daha kendime bi kaç gecelik takımı alıcam eksiklerim tek tük kaldı çok şükğr bi tıkama çanta hazırlama kaldı
penbe_karisi Havin49_ maşallah canım 🥹🥹bende bugün sipariş verdim isimli hastane çıkışı 🥹🥹🥹🥹ayyy çok heyecanliiii
borulcem penbe_karisi ben 35 im ama olsundu 60 kilo alınan 18 kilo ile yola devam bu gidişle 62 63 ile doğururum ahhahah herşey hazır hanfendinin keyfini bekliyoruz sadece evimizin ikinci cimcimesi merakla evdeki iki bebeli havayı bekliyoruz 😅😊😁
penbe_karisi borulcem oyyyy maşallah bacimsuuu bitmiş az kaldiii 🥹🥹🥹🥹 ay bizde çok heyecanlıyız yaaaaa
Zhde penbe_karisi 35+2 olduk bizde dahilmiyiz 😂 akşamları sadece bacak ağrısı oluyo şuan bı şişlik yok çok ayakta kalırsam sağ bileğim sadece sisiyo çok az kaldı kıyafetler halledildi bı kaç kargo kaldı kendime hazirlicam hastane çantasıni
penbe_karisi Zhde tabikideeee dahilsinnn bacimsuuu 🥹🥹🥹 iç bacak agrimii berbat o 🥹🥹🥹her saniye yaşıyorum ayy evet benimde son kargolarim 🥹🥹🥹🥹🥹
busesa 30+5iz biz de çalışmak işe gitmek çok zorluyor sadece onun dışında bir de temizlik yapmak 🥲 çok eksiğimiz var sadece beşik ve bebek arabası aldık henüz boşluk bulup fırsat bulamadık diğer şeyleri almaya inşallah haftasonu bakacağız hepsine
elllaaaa penbe_karisi hazırlıklar tamam sayılır haftaya çantamı hazırlarım uykular yok bol ağrılı geçiyor doğum korkusu sardı ilk doğumumda biraz travmalarım var aynı korkular sardı yine birde çocuğumu bırakıp doğuma gitmek biraz üzüyor beni
Havin49_ penbe_karisi bende çok heyecanlıyım Cnm inşallah güzel günlerde giysinler ne işime karara verdim
Zhde penbe_karisi ♥️♥️çok yaklaştı zaman heycan da var duygular karışık 😂😂kramp çok kötü ya öldürüyor valla uykuda