P16 Dün 23+6ydım detaylı ultrasonum vardı bebek 832 grammış. Gelişimi bir hafta önden gidiyor dedi doktor ama normal sınırlar dahilinde dedi. Benimle aynı haftada olan bacılarım, sizde nasıl durumlar? Normal mi sizce de bu kilo?
atesvesu P16 23+0 haftaligim bugün 10 da detaylı USG var canım kilosunu ogreniyim yazarım sana en son 415 gramdi doktor sana normal dediyse kilosu normaldir 1 hafta önde olması sorun olmaz
elifayaz112_ P16 kilosu gayet normal benim de detaylı ultrason da kilosu o kadardı haftayı da dert etme o ilerleyen zamanda eşitleniyor bana da öyle demişlerdi şuan normal haftası ayrıntılı ultrason nasıl geçti inşallah bir sorun yoktur benim bebişin böbreğin de genişleme var dediler şuan takip altındayım
babymom2026 P16 Benim geçen hafta tam 25. haftada 780 gramdı doktor normal dediyse size sorun yok tabi de
nursenasu27 P16 normal bacım ya son haftalarda o kilo artışı hızlanır 33 haftalığım 2 kilo bebişim yani burdan hesapla doktor normal dedi
P16 elifayaz112_ normal her şeyi dedi canım biraz uğraştırdı bizim bebiş bizi geçen hafta göstermedi bu hafta da üç kere içeriye girdim çıktım en sonunda gösterdi her şeyine bakıldı çok şükür normal her şeyi 🙏🏻 benim arkadaşımda da 23-24. Haftada yaptığı detaylı ultrasonda böbrek genişlemesi gözlemlemişlerdi. Genelde erkek bebeklerde oluyormuş. 28-29. Haftasında tekrar detaylıya aldılar normal olduğunu söylediler. Büyük ihtimalle düzelir o canım sen takipte kal
atesvesu P16 biraz korkulu geçti canım böbrek genişlemesi varmis bebeğim doğar doğmaz yeni doğana verilir dedi abartarak doktor iyice korkuttu beni bende başka doktora gittim gittiğim doktor sinirda oldugunu söyledi sadece şuan önemli olan bunun artmaması dedi içim rahat etti geldim eve bebeğimin kilosu 650 Gr olmuş gelisimi güzel dedi
elifayaz112_ atesvesu size de 28. Hafta için randevu verdiler mi benim de bebeğin böbreğinde genişleme var dediler bana da aynen dediler bebek doğunca müdahale edicez şimdilik su takibi yapılacakmis size de dediler mı su takibi yapıcaz
P16 atesvesu benim arkadaşımda da aynı durum vardı erkek bebeklerde genelde oluyormuş, sizin oğlunuz mu olacak? birkaç hafta sonra tekrar gitti normale dönmüştü, normale döner o stres yapmayın
atesvesu elifayaz112_ hayır su takibi yaparız demediler 1 ay sonra yeniden bakılacak sizi de korkuttularsa korkmayın böbrek genişlemesi için post açmıştım orda ki yazılanları okuyun içiniz rahat eder
Afranurdur 22 haftalık bebeğim 585 gram dedi doktor iki hafta önde dedi kaygılı bir şekilde şeker olabilir dedi korkuttular beni
atesvesu P16 hayır kızım olacak canım kız bebeklerde bu durumu beklemiyoruz normal değil dedi ama özelde ki doktor cinsiyet mi fark ediyor sanki dedi suanlik bir sikinti yok şükür
Fatmanur_0416 P16 benim de 24 haftalıkken 832 Gr olmuştu bende biraz tedirgin oldum çok mu kilolu diye ama bana bişey söylemediler bende burda postlara çok baktım çoğunluk daha düşük Gr bende korktum doktor bişey dedi mi size
P16 Fatmanur_0416 normal sınırlar dahilinde dedi doktor canım evet bir hafta ileride kilosu ama normal sınırlar dışına çıkmamış dedi, bakalım inşallah öyledir diğer kontrolü bekliyorum sabırsızlıkla