aselimdurum Canım güzel anneler bugün 6+6yım 4 gün önce kalp atışını duydum ama bende hiç belirti yok ya karın kasık ağrım olurdu oda geçti göğüslerde biraz hassasiyet vardı çok az ama oda geçti yani hamile değil gibiyim hiç birşey hissetmiyorum normal mi kalbi hala atıyordur değil mi miniğimin :( zaten öyle aman aman belirtiler yaşamadım bulantım falan hiç olmadı ama en azından karnım ağrırdı bu haftalar da geçer mi ki ağrı
Sekerkupu aselimdurum Ben 🖐 20 haftadan sonra gebe olduğumu hissetmiştim onda da artık karnım belirginleşmişti😅 hiç belirtim olmadı baş dönmesi, kusma,hassasiyet,aşerme,mide yanması,kabızlık vb muhteşem konforlu bir gebelik geçirmiştim.
hiraikra aselimdurum Hhiraikrabirkaç saniye önce Bende hiç hissetmedim mide bulantısı baş dönmesi kusma ağrı hiç olmadı rahat bi gebelik oldu sadece grip oldum sürekli onun dışında karnim çıkana kadar onun hareketlerini hissedene kadar😊
happyela aselimdurum Her gebelik farklıdır canım. Normal bir durum bence. Bende oğluma hamileyken hiç belirtim yoktu bu haftalar da. Kusma bazen oluyordu bazen olmuyordu. 9 ay boyunca hiç sancı göğüste hassasiyet vs olmadı mesela bende. Hatta oğlumun hareketleri bile yok denecek kadar azdı. Yani endişe etme ama tabi istersen yine bir kontrole git çünkü insan haliyle endişe duyuyor bebeğin sağlığından haklısın ama bence bir sorun yok 🥰
nadisss_50 aselimdurum bende aynıydım sadece arada gelen nadir kasık ağrılarım vardı göğüs ucu hassasiyeti bi gelip bi gidiyordu Allah esirgesin kanaman olmadığı sürece korkma akışına bırak belirtisiz ağrısız sızısız 28. Haftaya geldik herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻
aselimdurum Sekerkupu karın kasık ağrında mi olmazdı normal o zaman demi benim böyle belirtisiz olmam olabiliyor yani 🥹
aselimdurum hiraikra nadisss_50 Sekerkupu miniginannesi__ hiraikra plnkrc Canım kızlar teşekkür ediyorum ben bugün baya evham yaptım gittim doktoruma baktı herşey çok güzel dedi miniğimin kalp atışını daha gür duydum illa bir yerin mi ağrısın istiyorsun ne kadar güzel bak bebeğin üzmüyor seni dedi sen stres olma ki bebekte olmasın herşey yolunda sakın evham yapma bir daha dedi
ezggvn Sekerkupu Sekerkupu cinsiyeti ne ? Erkekde belirtiler daha az olur diyorlar doğruluk payı var mı ?
miniginannesi__ 14+2 den selamlar, yaklaşık 4 haftadır pek bir şey hissetmiyorum çok şükür kontrol günü bugün bakalım her şey yolunda mı
aselimdurum miniginannesi__ inşallah herşey yolundadır bana 12 haftalık olunca gel dedi doktor güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🌸
aselimdurum happyela içimde kötü bir his yok bebeğim benimle diyorum ama işte ister istemez vesvese veriyor pis şeytan 🥺
hiraikra aselimdurum ilk zamanlar olmadı ya il dışına çıktım tatile gittim düğünlere gittim 😀 ve şimdi 35 haftaligim ağırlaştım artık 😀
miniginannesi__ nadisss_50 inşallah hepimiz sorunsuz o zamanlara geliriz bende 14+2 den sesleniyorum belirti hissetmeyen biri olarak
plnkrc aselimdurum benim ilk hamileliğim öyleydi hiç belirti yoktu sıfır rüya gördüm öyle test yapıp öğrendim o derece belirti yoktu yani inşallah hep böyle geçer hamileliğiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻