Onurbanuu 35 haftadayım meme ucum yok benım ya dumduz bu nasıl cıkıcak nasıl emicek dıye dusunmekten bı hal oldum ben
monica50 Onurbanuu meme ucu çıkarıcı al tutturmak için kullanırsın ilk haftalarda. benim de yoktu bilemedim hiç bebeğim tutmadı emmedi çok uğraştırdı sonra meme reddi oldu 7 aydır sütümü sağarak veriyorum
Rabiul Onurbanuu benimde öyleydi dümdüz banyodan sonra hafif belirirdi şimdi kocaman gördükçe ağlayasım geliyor 🥹 ama kızım emmedi 5.5 ay sağımla ilerledim makineler büyüttü , eğer ucun çıkmazsa e bebekte uç çıkartıcı var ona bakarsın
HappyKiwi İsira isira cikartiyolar, onemli olan süt gelmesi sanki. Olmadi oncesinde pompayla cikarabilirsiniz ya da genis siringa alin, ucunu kesin, onunla cikarin. Bu şırınga yontemini denemedim henuz.
ayzep Benim de ilk hamileliğimde yoktu. Memeyi tutamadı, emzirme danışmanı silikon kelebek meme ucu aldırdı. Bir de sürekli sağma makinesi ile sağıp, sütü çay kaşığıyla verdik. Çok şükür 5-6 gün sonra memeyi tuttu. Kafaya takmayın illaki hemşireler bir yol gösteriyor.