gebeyimgebesin Kızlar biraz önce kan verdim reglime iki gün var beta hcg 92 geldi. Çok heyecanlıyım inanamıyorum. En son eylül ayında kimyasal gebelik geçirmiştim. Sevinemiyorum da. Dua edin nolur inşallahh sağlıkla artar
elifayaz112_ gebeyimgebesin inşallah betan yükselir sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et 😊🤲
servansmom gebeyimgebesin sizi anlıyorum ama şu an en iyisini düşünün kendinizi ümitlendirmeden lütfen stres altında bırakmayın kendinizi her şey normal değeriniz iyi maşallah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💖🫂
duygunisa gebeyimgebesin hayırlı olsun canım hiç stres yapma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 dualarımız seninle ☺️sende bir hamiş anne olarak bizlere dua eder misin yarın adet günüm inşAllah bende hamileyimdir 🤲☺️
gebeyimgebesin elifayaz112_ inşallah ya çok istiyordum hiç ümidim yoktu pozitif geldi inşallah rabbim utandırmaz
elifayaz112_ gebeyimgebesin amin inşallah ama korkma senin betan iyi yüksek benim geç döllenme olduğu için kaç defa betam çok düşük çıkmıştı ama hiç bir zaman kötüsünü düşünmedim iyi düşün ki iyi olsun gün gelicek bebişini sağlıkla kucağına alıp emzirdiğin günler gelicek
gebeyimgebesin servansmom ben de çok ümitlenmemeye çalışıyorum yoksa çok büyük hayal kırıklığı oluyor. Sakin kalmaya çalışıyorum. İnşallah hayırlısıyla arttığını görürürm
servansmom gebeyimgebesin rabbim çok büyük yanında çok var ben inanıyorum inşallah bebeğiniz sağlıkla gelecek değeriniz yükselecek
gebeyimgebesin servansmom bende çok inanmak istiyorum canım bu sefer sağlıkla güzellikle gelir inşallah
gebeyimgebesin duygunisa inşallah canım hayırlısıyla sende gebesindir rabbim isteyen herkese nasip etsin 🌸
gebeyimgebesin elifayaz112_ iyi düşünmeye çalışıyorum. Aslında hiç düşünmemeye çalışıyorum. Ne kadar az düşünürsem o kadar rahat oluyorum
elifayaz112_ gebeyimgebesin bebeğinin doğduğunu hayal et veya ona internetten elbise filan bak benim bazen canım sıkılınca bebek kıyafetlerine bakıyorum bazen beğendiklerini sipariş veriyorum biraz da olsa rahatlıyorum 😊 kız olursa veya erkek olursa diye isim düşündünüz mü mesela
gebeyimgebesin elifayaz112_ hiç bir şeyi düşünüp hayal etmedim henüz ona bile çekiniyorum sonrasında büyük hayal kırıklığı oluyor diye
gebeyimgebesin @servansmom @eslem2121 @elifayaz112_ @arven000 @duygunisa @tdrmss kızlaaaar bugün ikimci kanı verdim 231 çıktı çok şükür 🙏🏻🌸
servansmom gebeyimgebesin ayyyyyy ağlıcammmm çok mutlu oldum kendime hayırlı haber gelmiş gibi tam yılbaşına dakikalar kala bu ne güzel haber maşallaaah sağlıkla gelsinn🥹💙💙💙💙💙
tdrmss gebeyimgebesin ay canım sağlıkla gelsin maşallah Allah sağlıkla sihatle kolaylıkla kucağına almak nasip etsin 🤲🏻
duygunisa gebeyimgebesin hayırlı olsun canım 🥰 senin adına kalpten çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🤲 lütfen bana da dua eder misin bu ay elendim 😭