deepsilence Arkadaşlar selam, Beşik önerisi yapar mısınız marka ve model ile birlikte🌸 Teşekkürler. 🙏
tdrmss Ben park yatak aldım prego Miami premium aldım gayet güzel sapasağlam baya araştırdım park yatak düşünüyorsan en sağlam olarak pregoymuş
deepsilence tdrmss evet guzele benziyor kullanisli gibi baya . Park yatak alinca baska bir sey almaya gerek var mi yeterli midir sizce? Besik vs alinmali mi
bozkurt38 tdrmss pregodan hiç memnun kalmadım Kraft aldık çok iyi hala kulaniyorum oğlumda prego hemen kenarlardan catlama yapti servisinden de memnun kalmadim servise gonderdik alt kısmını kırıp kırık şekilde yollamislar illallah ettim bu markadan
Momlife_ visn Gokturkmom_ Elele Donna Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı XL 70×120 cm Bugün bunu sipariş verdim aralarında ne gibi fark var
Superisibeyza Kiwi nin beşiğini düşünen oldu mu bana cok kucuk ve kendi kendine sallanması falan pratik geldi
Havin49_ deepsilence ben mobilya beşik aldım temosan mobilya Trendyol dan 1.5 senedir kullanıyorum gayet memnunum
Momlife_ Ygmr- Elele Donna Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı XL 70×120 cm bugün sipariş verdim aralarında nasıl fark var
-dmlaklnc0 Yoyko anne yanı park beşik aldık henüz kullanmadık ama kurulumunu yaptık gayet kaliteli ve iş görür duruyor
kayakeskus -dmlaklnc0 ben de aldım henüz kurmadım. Ama kaliteli erkek kardeşimde kullanıyor çocuğu üç yaşında hala kullanıyor çok kaliteli
Momlife_ mutlusene Elele Donna Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı XL 70×120 cm kaç kademe arasında fark var mı
Superisibeyza mutlusene o da o sekilde mi canım link atabilir misin ya da fotoğraf ben yeni bakmaya basladım fikir sahibi fe değilim
mutlusene Superisibeyza trenyolda var Elele madre beşik yaz çıkar üç kademeli keza genelde iki oluyor bu üç en çok satanlar da var kuzummmm
mutlusene Superisibeyza bide Elele madre yaz internet online sitesinde varsa var orası da ucuz kendi sitesii