Mervezzz Kızlar yarın 39.haftaya giriyorum, bebeğimin baş pozisyonu çok iyi demişti doktorum, kanala girmesi için ne yapabilirim, 39 da bebeği kanala giren oldu mu? İlk gebeligim
burcuo Mervezzz Kardeşimle aynısınız, 39da şu an kanala yeni girmiş bebek. 1-2 güne doğum bekliyoruz, hayırlısıyla bir nefeste inşallah 🙏🏻
aboutbehis Girmis bile olabilir☺️ Arkada kuyruk sokumunda agriniz var mi? Ben vajinamda bayagi bir elektriklenme yasiyorum. Ebem 38. haftada kafasi tamamen oturmus demisti. ☺️ Eger emin degilseniz squat, yuruyus, kedi pozisyonu alabilirsiniz asiriya kacmadan.
Mervezzz aboutbehis ayy inşallah ya, cumartesi tekrar kontrole gidicem elimden geldiğince yürüyüş vs hepsini yapıyorum
Mervezzz burcuo ayy hadi hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah bebisiniz, kanala girmesi için biseyler yaptı mı acaba
burcuo Mervezzz Egzersiz önermişti ona. YouTube’da bunun için egzersizler varmış. Özellikle hangisini dedi bilemiyorum. Hayırlısı olsun inşallah, sağlıklı ve kolay bir doğum olsun sizin için de 🥹🙏🏻