senaakck Terazi burcu olmanın zararını yaşıyorum yine… asla karar veremiyorum kızlar isimmm önerin 😁🥰
soleill senaakck bacımmm en zoru o ben de erkek ismi bulamıyorum 🤣 simdi sen tek isim mi istiyosun iki isim mi ve dini mi modern mi
beyzzsenturkkk senaakck bende terazi burcuyum ama hayatımda sadece kızlarımın adını seçerken kararsız kalmadım🥹 ilk kızım Afel 3 yaşında şu an çok uysal uslu insan canlısı sevimli bişey (cevreden duydugumuz hepp böyle)💕 2. kızıma 19 haftalık hamileyim Âlâ koyacağım ben babası belki 2. isim eklemek isteyebilir kararı ona bıraktım.🌸🎀
senaakck soleill askımm tek isim istiyorum erkek olsa Poyraz koyucaktık ama kızçemi hiç düşünmedim kız ismi daha zor 😁
yorgunannis Dilos24 iyi yaa arsız huysuz değil, uyumlu sevecen. Biraz söz dinlemiyor benimki yani bişey yap desem emrivaki ise asla yapmaz😀
birthecene Canım biz bir İsimden vazgeçtik babamız ideolojik isim diyor Tomris Ece ismine koymayacakmış 😂 İnci olsun dedim o zaman kabul etti 😊
gunesimekardes senaakck ben kizima Gunes adini koymustum. Hayatimiza gunes gibi dogdu 😊 Hani dedim ki kendi jsigiyla parlasin kimsenin isigina muhtac olmasin, enerjisiyle parlasin civil civil guclu bir kiz olsun dedim. Gercekten oldugu ortama nese katan civil civil bir kiz oldu. Gerci herkesin cocugu kendi gozunden oyledir ama ben kizimin kjz nesesini isigini parlamasinj seviyorum😊 Ismin anlaminin kisilige yansidigina inaniyorum o yuzden huzunlu isimlerden koymamaniz nacizane tavsiyemdir. Bir kizim daha olsa Basak koyardim. Bolluk ve bereket dolu. Icini doldurdukca kibirlenmeyen tevazulu hanimefendi. Ayrica son baharin kisin baslangicinda bize nimet olan😊
3bebekliannee senaakck benim kızımın adı Arya şimdi doğacak kızım Afra 🥰🌸 bunlar dışında İpek,Doğa,Duru,Beril,Mina,Aden,İnci,Sare,Almila,Nisa beğendiklerim ☺️