28.12.2025 minnoş kızım yeni yıl bebesi olmamak için direndi ve dedi ki “ bunca çileyi annem 2025 yılında çekmiş neden üç günle 2026 bebesi olayım ki” iyi ki doğdun anneciğim seni o kadar çok seviyorum ki içime alasım var iyi ki bizim kızımız oldun.🥹
Sancılarım başladı sabah 10.00 gibi eşimle süre tuttuk bazen 5 dakika, bazen 4 bazen 3 ve 2 şer dakika arayla girmeye başladı duş aldım geçer sandım ama geçmedi 9 aylık hamilelik sürecinde hiç sancım olmamıştı nasıl sancı yaşandığını bile bilmiyordum. Doktorum 2 hafta önce primnoz yağı takviyesine başlamamı istemişti vajinal yolla fitil olarak kullanıyordum doğumu tetiklemesi için belki de onun etkisi de vardı. Hemen doktoruma yazdım sancılarımı sıklığı görünce hastaneye gitmemi söyledi hemen nst bağlandı ve nöbetçi doktor vajinal kontrol etti açılmamın 2-3 cm olduğunu söyledi ve vajinal muayenede nişanım geldi. Sancıları evde çekip son zamanlarda gelmemi söylediler çünkü evim yakındı ve hastanede yorulmamı istemediler. Ben de eve geçtim duşa girdim sancı sıklığım iyice arttı bir yandan da hareket yaptım artık dayanacak gücüm kalmayınca saat 4-4:30 gibi doktorumun tavsiyesiyle hastaneye geçtim açıklık kontrol edildi 7-8 cm’e ulaşmış ebe hanımla doğuma hazırlandık egzersizleri yaptım her şeyi ama artık dayanacak takatim kalmamıştı sancının her pik yapmasında vajinal olarak bebek kontrol edildi sürekli ıkındım sancı şiddetliyken hatta ıkınmayı bile unuttum yorgunluktan en son bebeğimin kafası göründü beni doğumhane odasına aldılar doktorum artık müdehalelere başladı be artık gücüm kalmadı diye ağlıyorum kurtarın beni diye o sıra doktorum gebelerim böyle diyorsa artık doğum bitmiştir dedi ve bebeğim doğdu. 2 dikiş atıldı sadece. minnoşum canım kızım dünyaya geldi ve ben de yeniden doğdum. Evet çok acı çektim ama saat 19.00 gibi kızım doğdu mutlu sonla bitti💖🐣