Betul29 Kızlar bebeğim 42 günlük son 5-6 gündür uykuya aşırı direniyor uyumak istemiyor hiçbir sıkıntısı da yok tok olduğuna eminim gazı yok altı temiz.. Sizin de böyle mi acaba 🥲
Baklavaseverim Betul29 Bebekler gündüz uykularını gerektiği kadar yapmayınca da uykuya dalmakta zorluk çekiyor aşkım
papatyakokulugece Betul29 illaki tam çıkmıyordur gazı karnında gerilme falan var mı ıkınma sesleri çıkıyor mu zeytinyağı ile masaj yapabilirsiniz bi bezi ısıtıp karnına sarabilirsiniz
papatyakokulugece Baklavaseverim kız 40 günlük çocuk ne bilsin geceyi gündüzü 😂 onunki gazdan uyumazdir
Baklavaseverim papatyakokulugece Bacım ne bileyim ayol gazı olsa anlar ama gündüz uykusu derken ara uykular benim kızım mesela o gece uyuması gerekeni gündüz gündüz olması gereken aralıklı uykuları da gece yapardı 🤣🤣 ara uykuları yapmayınca demek istemiştim ama haklısın gazı falan vardır çocuğun
papatyakokulugece Baklavaseverim iyide bu çocuk daha Bir buçuk aylık yenidoğan o şuan portakalda vitamin daha🤣tam çıkmıyordur gazı alt gazı vardır
Baklavaseverim papatyakokulugece Gazı varsa zaten karnı sertleşir bacaklarını kendine çeker ama ağlayan bir bebekte olabilir yapısı bu olabilir ben 8. Aya kadar sabah 6 larda uyuduğum için yapı meselesi olarak geldi 🤣🤣