adyali34 Selam arkadaslar, su zamanada kadar hep kosuyolu medipoldeydim fakat muayne ve dogum ucretlerinin cok artmasindan dolayi orada devam edemicem.. esim turk degil ve mutlaka dogumumda benimle olmak istiyor.. kendi ulkesinde kardesleri ailesi sulalesi hep esleriyle girmis doguma.. tutturdu ona gore hastane bulalim bende doguma giricem diye. Kosuyolu medipol tamam demisti doguma girmek icin. Ama degistirmek istedigim icin camlica medipole baktim ordada es kabul etmiyorlarmis.. uygun fiyatli anadolu yakasi ES KABUL EDEN hastane onerilerinize acigim:)
denizannee adyali34 üsküdar hospital türkte baran hanıma gidiyorum ben ama eş kabul ediyorlar mı bilmiyorum bir arayıp sorun isterseniz doğum ücretleri de çok iyi
Aysunhaner Benim tüm gittiğim hastanelerde Doğum anında çıkartıyorlarmış Sancı esnasında doğumhanede yanında olabiliyor ama çatal a aldıkları zaman çıkartıyoruz dedi şimdiki doktorum. Ancak ısrarım üzerine normal Doğum esnasında başucunda elini tutmasına müsade ederim dedi 🙈 Eşimde benim ne işim var girmem dedi zaten Ama o esnada Emin’im yanımda olmak ister Doktordan utandı o yüzden öyle dedi 😂😂
adyali34 Aysunhaner sizin hangi hastanedeydi acaba? Sormayin benim esim giricemde giricem niye doktorlar benim cocugumu benden once goruyo bende ayni anda gorcem diyo :)))) guluyorum ama anliyabiliyorumda..
Victoria adyali34 bende oraya gidiyorum 2900 normal doğumdu hatta ocaktan sonra sorduk zam var mı diye yok dediler bize 5 6 bin nerden çıktı?
Mavigozunannesi Ben çakmak erdem hastanesinde dogim yaptım ilk kızımı eşim ı aldılar doğum a ve bütün sancilarimi cekerkende yanımdaydı ama sezeryan a almıyorlar di o dönem eşleri