annekiz6141 Momlife_ 13+2 bizde 🥰 karnım benimde belli ikinci gebelik 😄 mide bulantısı var hala ilaç içtikten sonra berbat oluyorum 🤢
Momlife_ annekiz6141 çok şükür mide bulantısı olmadı bende çok çok nadir hafif olup geçti geçenlerde 1 kez fena oldum geçti maşallah diyim benim de ilk hamileliğim çok farklı bir duyguymuş arada karnım kasılıyor kramp gibi aniden olup geçiyor beni de o rahatsız ediyor
nyra Momlife_ ilk gebeliklerde pek belli olmuyor benim 20.haftaya kadar minik bir yumru kadardı bol giyinince kimse anlamıyordu☺️ bunda da aslında kimse sormuyor hiç hamile misin diye ama bol hırkalarımı giyiyorum genelde çok üşüyorum ondan belki görmüyorlar 😄 ailelerimiz ve yakın arkadaşlarımız dışında kimseye söylemedik
annekiz6141 bsrelif valla bissuru ilaç var isimlerine dahi bakmak istemiyorum midem bulanıyor diye 😄🤣
nur0633 Momlife_ bende bugün 13+5 im , bulantılarım azaldı karnım hafif var gibi hissediyorum ama bu hafta biraz dusunceli geciyor surekli kalbi atiyormu acaba hissi aklimdan cikmiyor bunu nasil yenebilirim?
gfc02 Momlife_ 13+1 günlüğüz ara ara sol kasığımda ağrı oluyor 1 hafta sonra randevumuz var karnimda az birşey çıkmış cinsiyetimiz daha belli değil 🥰
mesc gfc02 benim de kanamam oldu 11 haftalıkken şuan progestan alıyorum sürekli düşünüyorum bende görmek istiyorum nasıl diye
ucbebelianne 13+3 karın yok, herşeyden tiksinme var. Özellikle çay kahve. Her sabah boş mide ile kusma.. hayattan bezdim 3. Gebeliğim
mercanne Momlife_ 13+5 otururken vs daha çok belli oluyor. 2kilo aldım pantolonlar kapansa da rahatsız ediyor göbüşten 😭 hamile kıyafetleri aldınız mı ?
Momlife_ mercanne ayyy benim dee pantolonlara sığamıyorum eşofman giyiyorum genelde onu giymekten de sıkıldım triko takım aldım elbise istiyorum bir de özel günlerde giymek için
polat_ Benimde bugün tam 13 haftalık oldu göbeğim çıktı artık pantolonlarla sıkıştırmak istemedim o yüzden hamile pantolonları aldım bulantılarla yola devamm