zekiyeeeeee Bügün geçmeyen kaşık ağrısıyla acile gittim bebeğimin eşinin aşağıda olduğu ve rahmimi tamamen kapattığı söylenildi başına gelen varmı acaba nasıl bi süreç
Bsraa_emir zekiyeeeeee Öncelikle geçmiş olsun.Tek doktorla kalmayın başka bi doktora daha gözükün.Bana da özeldeki doktor öyle demişti başka bi doktora gittiğimde böyle birşeyin söz konusu olmadığını söyledi.
melegelif Evet benim de öyle. Eğilmek uzanmak çok ayakta kalmak ev temizliği vs yok. Ara ara lekelenme oluyor. Kahverengi olursa korkmayın ayakları yüksekte tutup uzanın. Pembeye dönerse hemen doktorunuza haber verin. 28. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali varmış . Benim doktorum böyle bilgilendirdi. Umarım yukarı çıkar hepimizin. Sağlıkla ve kolaylıkla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
soleill Ben de geçen hafta 13. Haftamda böyle birsey var ama gözlemlenecegini, suan icin bunun ciddi bir sorun olmadıgını, %90ında kendiliginden yukarı çıktıgını söyledi doktorum bakalım insallah öyle olur ikimizin de❤️🙏
AuraMomB O haftalarda normal ayağınızı uzatıp dinlenin. Benim 13.haftada tamamen kapatıyor denildi 22+3üz geçen hafta detaylı da düzelmiş yukarıda denildi