gebeilknur Bugün karnım çok sertleşti normalde hareketleri azalan bebişim dün geceden beri çok hareketli ve kasılma gibi sertleşiyor acaba normal mi birde ağır grip oldum öksürük var acaba ondan mı oluyor ki 34+3
Fraublt-31111 gebeilknur Benimde 2 gündür karnım çok sertleşiyor 39 haftalık olduk nefes alamıyorum Bebek hareket ediyor sertleşme kasılmamı oluyor
minikkus114 gebeilknur aynı hafta ve gündeyiz ben de aynı şekilde 2.gebeliğim bu bebek sertleşmesi sancı gibi gelip gidiyor. Artık yalancı sancılar başlar korkmayın🙏🏻
gebeilknur Fraublt-31111 yani benimde bu konuda bilgim yok yalancı kasılma dedikleri ne oluyor acaba geçen hafta ilk nts ye girdiğimde sancı çıkmış fakat sancı nasıl olur onu bile bilmiyorum
Cnsuozclk gebeilknur kasılma olunca sancı diyorlar karnınız bir anda serleşip tekrar yumuşuyor . Yalancı kasılma oluyor dinlenince vs geçmesi lazım
gebeilknur minikkus114 teşekkür ediyorum ilk gebelik olduğu için bilmiyoruz herşeye endişeleniyorum bilgi için sağolun
Hellomy99 smyrkc yalancı sancılar olabilir suyu bol tüketin içebildiniz kadar için tuvalet falan diye düşünmeden.
babygirl02 gebeilknur benimde sancılarım oluyor ve bogazımda takıntı hissi var sanki ekmek yemişim da bogazımda kalmış gibi sol tarafta bazende bogazım şiş gibi yutkunamıyorum 🤦🏻♀️
Gnl54 gebeilknur sancı ve kasılma cok farklı bazen sanci hissedilmiyor ama kasılma cok net hissediliyor karnin taş gibi olması kasılmadir 31+3 çok kasılma yaşıyorum bende
gebeilknur Gnl54 evet evet normalde son günlerde hareketsizdi dün geceden beri sert karnım ve hareketli acaba kendini mi hazırlıyor bilemedim
Gylcu Ben de 34+3 üm sık sık kasılıyor sertleşip uzun süre öyle kalabiliyor ama doktorum şuan bir problem olmadığını söyledi nst ile de bakıldı sanırım yavaştan doğuma hazırlanıyorlar 🥰
Mavi_anne38 Benim doktorum bebek böyle kasılır taş gibi olursa (2-3 den fazlası için) sıkıntı demişti , doğuma hazırlanıyor doğum gelebilir demişti
Anasinincani gebeilknur ben de 34+ 2yim yaklaşık bir aydir bebegim hic durmuyor altima kaçırtacak sekilde baski yapıyor bazen bi yerde toplaniyor ozelikle geceleri hareketlerinden hiç uyuyamıyorum mesela bir saattir hareket ediyor hatta sabah tandır bes dakika nedir durmadi hic