rmeysaerdem Kızlar Benim 14 aralıkta korunmasız, ilişkim oldu Geçen ay kasımda yani hem ay başı hem de ay ay sonu 27 aralık yanlıs hatırlamıyosam regl olmuştum Bu ay olmadım henüz bende test yaptım 10 dakika üzerine baktım silik çift çizgi sizce, dogrumudur
ikibalannesiii rmeysaerdem `` benimde 14 Aralık çatlama günümdü o günü ve ondan 3 gün öncesini değerlendirdik canım belirtilerim olunca 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı ertesi gün bir daha yaptım sonra kan verdim bende bugün öğrendim hamile olduğumu bi foto at inşallah vardır bebişin 🤲
servansmom rmeysaerdem ay inşallah vardır fotoğrafı var mı silik çıkması normal bence erken daha çünkü bence vardır şimdi silik çıktığına göre
rmeysaerdem ikibalannesiii Yaa sağlıkla gelsin bebişin inşAllah🥰 Benimde 3 buçuk yaşında kızım var kanda verdim az önce acilden sabaha belli olur heralde
servansmom rmeysaerdem forum kısmına girdiğinde yeni gelen yorumları görmek için bastigin sağ üstteki üst çizgi var ya oraya tıkladığında resim yükle var oraya fotoğrafı yükleyerek yapılıyor sonra linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsun 🌸
ikibalannesiii rmeysaerdem amin canım inşallah benimde 5 yaşında bir oğlum var kardeşi olsun çok istiyorduk inşallah Rabb’im gönlümüze göre versin hepimizin 🌸
rmeysaerdem servansmom Teşekkür ederim yaptım şimdi Test kutusunda 5./10 dakika bekleyin yazıyodu bende 10 dakika içinde baktım zaten
betealt rmeysaerdem benimki bundan da silik çıkmıştı canım şuan 19 haftaligiz 🌸 bir kan testi de yap kesin olsun 🌸
servansmom rmeysaerdem ne demek rica ederim ben de gördüm çizgiyi silik olması bence çok normaldir erken olduğu için kanda çıkar mutlaka hayırlı sonuçlar gelsin inşallah Rabbim gönlünüze göre versin sonuç çıkınca bizi de haberdar edersiniz💘🌸
seydayar rmeysaerdem merhaba acilde ne diyip verdiniz acaba sanirim oyle betama baktiricam diyince bakmiyorlar bende gidicem de 🥰