kavalakurabiyesi busu1 tok tok tok tok tok tok git kesinlikle tek önerim sonra bi tarafını görmüyor ama sen neler yaşıyorsun kesinlikle tok git.
busu1 kavalakurabiyesi Ne yesem gaz yapıyor olumsuz etkiler mi acaba 🤔 tokluk ama doğru bence hafif açken meyve suyu çikolata yemiştim ultrasına girdiğimde uyuyordu sadece tarhana çorbası içtiğimde haraketliydi 🤣🤣
busu1 kaderfeyza13 birthecene busu1 zfrnemos birthecene CrushMom sunbloom123 1kovakizi Kızlar 18+6 oldum dün gece birde bu gece devamı gelmeyen çok özür dileyerek jelimsi sarı akıntı geldi 2 kez geldi yani gün içinde farketmedim koku kaşıntı falan yok aslında ama korktum bi
priencessgirlmom busu1 bizde cuma günü 21+0 oluyoruz ve cuma günü detaylımız var açıkçası korkudan ziyade heyecan var yüzünü görme heyecanı 😂
sunbloom123 busu1 koku kaşıntı yoksa çok korkmanı gerektircek birşey yok ara ara akıntılar oluyor hormonlardan kaynaklı rengi yeşil koyu sarı kötü kokulu ve kaşıntılı olduğunda enfeksiyon deniliyor
zfrnemos busu1 bence normaldır yedıgın içtiğin besınlerden dolayı akıntın gelmıstır cok ayakta durunca sarı akıntı gelıyo bendede
konaksifa busu1 doktorum beni detaylı ultrasona yönlendirdi bulunduğum ilçede maalesef 4 boyutlu değil ama daha gitmedim 19+6 oldum şimdi heryer kar buzlanma var bakalım ne zaman gidebilcem bilmiyorum
busu1 konaksifa Bana 20 24 arası yaptır dedi daha vaktiniz var risk geçsin gidersiniz Allahın izniyle 🙏🏻🤍
busu1 sunbloom123 Başka hiçbirsey yok ya sadece nasıl desem limon sarısı yuvarlak jelimsi bir akıntı o zaman normaldir belkim🫠