zfrnemos gizarden abo şaşmıs bu ınsanlar ya. Ben medical parka gıdıyorum sehırde fark edıyo o hastanelerın hiç bırını bılmıyorum elaızgdayım 😅
zfrnemos ilkgozagrimhavinim hadı ya belk7 bolge bolge degısıyosa bıde burdakı medıcal dıgerlerınden farklı sadece ısım olarak aynı dıyolar ne kadar dogru bılmıyorum memlekettekı aıleme soyleyınce onlarda sasırıyo neden o kadar ucuz dıye ama zamla bır ne olur bılmıyom
gizarden ilkgozagrimhavinim aynen medicalpark diyince ben de şaşırdım oranın önünden geçilmiyor burda 😅
ilkgozagrimhavinim gizarden işte ortadağ. Bende yeni taşındım buraya 1 ay oldu uğurmumcudaki ev kentsele girince soluğu burda aldık😊 çok memnun oldum yaa
ilkgozagrimhavinim zfrnemos şöyle söyliyim şuan ortalama bi özel hastanede doğum fiyatları 40-50 bin tl arasıyken medical parkta 90bin diye okudum geçen forumda. Öyle düşün işte😅
ilkgozagrimhavinim gizarden ben canan hocaya gidiyorum. İlk gebeliğimde de ona gidiyordum kızım şimdi 4 yaşında. Geçen sene bi düşüğüm oldu ozamanda onda takipliydim. Şimdi yine onunlayım canım😊 kuşaklar boyu canan hanım😅
gizarden ilkgozagrimhavinim şimd çıktım doktordan canım 400 gram tam bizim bebiş 21 hafta erkek bebiş :) maşallah yüzünü falan gösterdü hep
eskr33 ilkgozagrimhavinim benimde aynıydı o zamanlar 20. Haftada 365 gramdı detaylıda falan 33 haftalık şuan 30. Haftada gittiğimde en son 1900 kilosu
gizarden ilkgozagrimhavinim benim de oğlum 4 yaşında :) ozaman nergise gitmiştim bu sefer aytakin hoca