zfrnemos ilkgozagrimhavinim normal bence benımkıde 396 gr cıktı ama tahmını gram bunlar ya az ya cok %100 dogruluk yok 21+5 te ayrıntılı var benımde cok heyecanlıyım kac olur merak edıyorum
aytenkhrmn ilkgozagrimhavinim 20+1 de benim 426 gramdı ama benim 10 gün önden gittiğini demişti doktor bence seninki normal
gizarden 19 da 318 di yarın 21 iz detaylıya gitcem bakalım ne dicek doktor. Boy ne kdrdı kızlar 19 20 de
ilkgozagrimhavinim gizarden boyunu sormamışım ben. Usg kağıdında da yazmıyor ya bulamadım🤔 size kaç dediler. Benimde 22de detaylı 2 hafta sonra inşallah
gizarden ilkgozagrimhavinim boy fl yazan oluyor. 19 da doktor fl 18 cm dedi ve çok şaşırdı boyu iki hafta önde dedi
gizarden ilkgozagrimhavinim zamlara kalmayayım diye 21 de yaptırcam 🤣 yoksa 22 de yaptırcaktım 6 ocağa geliyor ama 1000 lira zam geliyor öyle
zfrnemos gizarden boyunu ölçüyolar mı ya bende sadeve bacık boyuna bakmamız yeterlı demıstı ölçmedi 2 kontroldur normal dedıler kafama takıldı suan 😅 cınsıyetınız nedır
ilkgozagrimhavinim gizarden en mantıklısı. Ben hiçbir türlü kurtaramıyorum malesef her türlü zamlı oluyor🥲
gizarden ilkgozagrimhavinim bacak boyu evt ama çok uzun dedi 18 cm dedi bebek kaç boyundaki bacağı 18 oluyot 😃 benim ilk oğlum 33 de doğdu 49 cm doğdu dedim ona da şaşırdı şaka yapıyorsun dedi ama maşallah 33 haftaya göre oğlumun boyu çok iyi doğdu normalde 38 haftalarda 49 50 cm doğuyorlar
ilkgozagrimhavinim gizarden maşallah normalde bu haftalarda tüm boy 20 cm falandır diye biliyorum. Benim kızımda 34le uyumlu 43 cm doğmuştu. Sizde genetik mi uzun musunuz acaba☺
gizarden ilkgozagrimhavinim ben yırttım valla şansıma 21+1 oluyor yarın zaten 21 den önce almıyor doktorlar :)
ilkgozagrimhavinim gizarden benim gideceğim doktor 22 den önce almıyor. Ben 21+4 e randevu almıştım değiştirmek zorunda kaldım. Hangi şehirde hangi hastaneye gidiceksiniz?
gizarden ilkgozagrimhavinim yani normaliz aslında uzun da değiliz okdr ben 168 eşim 185 ama abim 2 metre dayısına çetiyse eğer bilemiycem 😅 şuan 4 yaşında ama normal boyu onun yaşında daha uzun çocuklar var şahsen