Melike3506 keleebeeekkk normal canım daha gebelik yeni, kesesi büyük gördüklerin yakınlaştırılmış hali gibi düşün, cihazda da yakınlaştırıp uzaklaştırıyorlar doktor beni kontrol ederken görmüştüm. Senin ki uzaktan çekilmiş öyle düşün
fehuvenus keleebeeekkk ultrason kalitesinden kaynaklı muhtemelen. Bazıları çok net ve daha fazla zoom özelliği oluyor. 5mm normal bence benim de ilk gördüğümde 5mm idi
senos15 keleebeeekkk geç mi yumurtladın canım 5+2 haftaya göre kesesi bana küçük geldi sanki çünkü ben 5+4 de kalp atısı duymuştum kese baya bi büyük içinde bebek vardı baya
keleebeeekkk Yeni bir gebelik önceki boş gebelikti düzensiz beta vardı bu sağlıklı ilerliyo fakat neden usg böyle
TKumsall keleebeeekkk geç döllenme olabilir kese henüz çok küçük biraz beklemen gerekiyor 10 gün sonra gittiğinde kalp atışı bile görebilirsin hemen kalbini kötüye yorma
keleebeeekkk TKumsall normal mi bu şekilde gözükmesi kese 5mm aslında diğer ultrasın fotolarına baktığımda çok net belli oluyor herkesin
TKumsall keleebeeekkk normal canım probu oynattığı zaman doktorun kese farklı şekillerde görünür probun keseyi göremeyeceği yerde bişey gözükmez karından bakılan ve vajinal bakılan arasında da çok fark oluyor
keleebeeekkk TKumsall ay doktorda sıkıntı yok dedi ama ben kendim seçemeyince içim içimi yedi kalp atışına kadar kalpten gidicem sanırım
TKumsall keleebeeekkk yemesin iyi olucak diye düşün hep bı bozukluk görünmüyor saten sadece çok küçük henüz
keleebeeekkk senos15 kürtajdan sonra adet görmeden oldu bazılarının döllenmesi erken olunca hemen gözükebiliyor doktor kese boyutuna göre kendi hesapladı haftayı ortalama baz alınarak hesaplanıyor
senos15 keleebeeekkk anladım canım henüz çok minik bebişin sağlıkla gelsin inşallah korkma o büyür annesi boş gebelik sürekli olan bişey değil bulantıların gelene kayar hamişliğin keyfini sür eşine nazlan karnını sev bebeğinle sürekli iletişim kur 🥰😂
ES22 Benimde ilk kontrolde aynen böyle gözüküyordu biraz kiloda var maalesef ondanda bazen net gözükmüyormuş hiç kalbini bozma sağlıkla ilerleyecek sürecin inşallah 🙏🏻🙏🏻