hanifeali Ankara Etlik şehir hastanesi kadın doğum gebe poliklinliği doktor önerisi ilk muayene için gideceğim
ahaha1212 hanifeali orda istediğin doktora gidemiyorsun ki genelde asistanlar bakıyor her gittiğinde farklı bir doktora muayene oluyorsun maalesef sabit bir doktorun olmuyor
Tomriscvn hanifeali canım tüm doktorları deneyimlemiş biri olarak alper şayir,fatma betül avşar ve kübra dilbaz kesinlikle
Yasminelaaa bebekuffgbkm bende cuma gideceğim ilk kontürolum olacak nasıl doktorlar falan güzel ilgileniyorlar mı acaba bıraz tedirginim de
haceremre bebekuffgbkm bende şuan sadece hamile olduğumu öğrendim 5 haftalık dediler bir de sadece kese okulmuş haftaya gel bidaha bakalım dedi
ahaha1212 hanifeali evet randevu alırken doktor seçiyorsunuz ama hastaneye gidince çok nadir randevu aldığınız doktora denk geliyorsunuz hep farklı kişiler asistanlar mesela kadın doktora randevu alıyorum erkek doktor muayene ediyor çok gittim biliyorum
Yasminelaaa hanifeali tam haftamı bilmiyorum benım adetlerım duzensız beta degerıme gore 4 veya 5 haftalık gözüküyor ama tamda bilmiyorum
Tomriscvn bebekuffgbkm Canım o hastanede şöyle bir olay var bir bulduğun doktoru birdaha bulamıyosun sürekli yerleri değişiyor sırf bu yüzden özele geçiş yaptım ben o dediğim doktorları mesela bidaki kontrolde bulamadım jinekolojiye geçmişler o yüzden mhrsden bakman lazım
Yasminelaaa bebekuffgbkm bende cuma gıdecegım ömer osman dıye bı doktora vardı ona aldım nasıl bilmiyorum tabıkı ilk defa gideceğim