orkidemm_ sevimlipandahii bu hafta belli olacak inşallah doğum şeklim ona göre artık doktorum ne derse
aybalasmom sevimlipandahii tabi ki😍 sana da bi benim nasip olsun her gün konuşuruz neler yapıyor nasıl gidiyor diye🥹🙏 kız ya da erkek isim düşündün mü🤭
sevimlipandahii aybalasmom eşim kendisi koymak istiyo hep isimler söylüyor ben hiç beğenmiyorum 😂olursa o zaman detaylı düşünürüm 🤭🤭
mutl sevimlipandahii ayyy ne kadar sabırlısın baştan sona baktım ikinci testi aradım yok. Kızzzzzz ben burda çıldırdım ben çok sabırsızım ya. Maşallah sana ben olsam 5 dakka geçmeden koşa koşa bi test daha almaya giderdim 🤣🤣
sevimlipandahii mutl ufff koşa koşa gidip kan verdiğimde negatif gördüğüm için ağırdan alıyorum zaten doğru dürüst kimseye demedim bile 😂
sevimlipandahii mutl sende testte gördün mü ikinci çizgiyi gerçi kameram çok iyi değil gözle daha iyi görünüyor artımed markasi bide yalancı pozitifi meşhur diyorlar
sevimlipandahii demirrleydi_ bak aha yeni yemek yedik bulaşığı topladım oturdum boğazımda iğrenç bi giciklanma bir tat oldu oda sayılıyor mu ya kusma yok ama agirluk ve kötü tat mevcut 😂😂🥲
sevimlipandahii demirrleydi_ bilmiyorum kii 🤭😂😂annem dedi 5 Ocak daha mantıklı en azından adetimin üstünden 1 hafta falan geçmiş olucak oyle daha iyi olur
orkidemm_ sevimlipandahii canım ben Erzurum’da yaşamıyorum Erzurumluyum ama :) Adana’da doğumum olacak
mutl sevimlipandahii ben gördüm çizgi görünüyor ondan diyorum yerimde duramazdım hemen ikinci testi yapardım diye 🤣