Gulnurrrr Şuan muhtemelen 5 haftalık gebeyim 9 gün sonra randevum var kalp atışı için o zaman gel demişti gerçekten duyulur mu o haftada
Karahisari Gulnurrrr 6+5 haftalıksın demişti doktor baktığında. Karından bakmıştı ultrasona. Kalp atışı vardı
tugbaustuntas Gulnurrrr inşallah her şey gönlüne göre olur duyamazsan korkma geç döllenme olmuş olabilir
pervvvvin Ben de yarın gideceğim kalp atışı için daha önce kalp atışı duyamadığımız bir gebeliğim vardı çok tedirgin ve gerginim yarın 6+3 olacak inşallah duyarız
Gulnurrrr pervvvvin benim de kalp atışı duymadan düşük yaptığım gebelik oldu ondan endişeliydim gerçi o düşükte beta düzensizdi ve bebek görülmemişti
gizemb0 Bende 6 haftalık falanken kalp atışlarını karnımın üzerinden duymuştum her kadında aynı olmuyor karındaki yağ dokusunun azlığı fazlalığı bile etkiliyor sesi duymak icin umarım duyarsınız :)
melike_165 @Gulnurrrr acele etmeyin 🥰 ben 6. Haftada gittim doktora gebeliği 4. Haftada testte ve kanda öğrendim şehir dışı işlerimiz oldu biraz normalde önermiyor doktorlar ama 8 9 saat yolculuk yapmıştım çok şükür bişey olmadı
bebekoo47 Benim 6+2 iki ayrı kese var ikiz gebelik bir bebeğin kalbini duyduk diğerinin henuz duymadık 1 hafta sonra tekrar gel dedi :(