Gencbirannis Sol tarafta şişlik var kızlar deminden beri karnımın sol tarafında resmen acı vardı arada gelip gidiyordu karnım büyüdüğü için pek önemsemedim aynadan bakınca soru işareti oldu 27+4 haftalığız böyle şişlik olup normal olan var mı acil???
deletedmom43191 Gencbirannis burda erkekler oluyor boyle görüntü çekmek hiç hoş degil suphelendiginiz durum varsa doktora gidin 😊
sevacano Gencbirannis canım bazen bebiş sol tarafa yada sağa toplanıyor ya ondan ola bilir ama benim ilk gebelik olduğu için bir fikrim yok o konuda .
busrasya2334 Gencbirannis canım ben dikişi bile zor seçtim resimden kahverengimsi bişey var o mu şişlik yoksa kumaş mı anlamadım eğer oysa bir doktoruna sor istersen normal birşey olmayabilir
inciminci Gencbirannis çok geçmiş olsun bendede öyle bir şey oldu ama doktora gitmedim bide kaşınıyor arada
Gencbirannis deletedmom43191 yani elimden geldiği kadar resmi kırptım o şekilde attım normal durum mu degil mi belki yaşayan vardır diye sormak istedim (mecburen)
hanimiss deletedmom43191 ne gereksiz bir yorum yapmışsınız. Fotoğrafta nasıl hoş olmayan bir görüntü var anlamadım. Denizde bikini giyildiğinde daha açık oluyor insan. Burda ne var onu anlamadım göbeğin açık olması mı.
sevacano deletedmom43191 niye erkek giriyor ki bu postlara anlamadım özellikle girmeden yazıyor resimli diye benim eşimin de var bu uygulama ama sadece kaç haftalık oldu ona ve o altda çıkan yazıyı okuyup çıkıyor . Olması gereken de bu yani
servansmom deletedmom43191 bu tarz bir uygulamasında erkekler ne geziyor ve ayrıca görecekleri nemahrem tuhaf absürd durum nedir acaba hanımefendi
deletedmom43191 hanimiss gereksiz yorum degil sadece doğruyu soyledim buraya erkekler girebiliyo ve bu goruntu Google fotoğraflara kayıt oluyo bisey olduğunda ordan da resim çıkıyor ben kötü niyetli bisey yazmadım
Gencbirannis hanimiss ya bende onu anlayamadım insanlar göbeği açık fotolar ekliyor sosyal medyada benimkinde ne var gerçekten anlayamadım acımla uğraşıyorum bir yandan
hanimiss deletedmom43191 yüzünü paylaşmamış sonuçta. Kimse yüzünü paylaşmıyor burda gördüğüm kadarıyla. Tabi ki doktora sormak önemli ama bu tarz şeyleri de burda anlatamayacaksak buranın olma amacı nedir ? Yapmayın Allah aşkına.. fikriniz varsa cevap verin yoksa kimseye akıl vermenin bi anlamı yok
hanimiss Gencbirannis ismin cismin fotoğrafın bişeyin yok sonuçta göbeği gören seni tanımayacak ya 😂 neyse…
deletedmom43191 hanimiss kotu bisey demedim dediğimde ne anlıyorsunuz hala tartışmaya devam ediyorsunuz 🤔🤔 kotu bisey demedim amacım bisey degil
Gencbirannis hanimiss yani gerçekten bunlarla uğraşmak yerine destek olacak yorum olsaydı belki ona göre hareket edebilirdim post yanlış yere çekildi resmen :(
Gencbirannis sevacano yazdım canım yinede doktora bakalım ne dicek. Sürekli sürekli rahatsız etmeye utanıyorum açıkçası o yüzden önemli hissettiğim konularda yazmaya çalışıyorum bu da önemli mi değil mi bilemedim hiç
sevacano Gencbirannis iyi yaptın canım onun işi bu bence çekinme yaz gitsin sonuçta aramıyorsun ki mesajdan bir şey olmaz ben her şeyi yazıyorum vallah kafamda takılıcağına ne düşünürse düşünsün 😁