arasmommyy Haftadan bildiriyorum. Aşırı halsizlik kramp ve midemde baskı var arkadaşlar. Hatta midemde ki baskı sağolsun ne oturabiliyorum ne de yemek yiyebiliyorum çok fenayım. Midemin yanması da cabası… sizler ne durumdasınız?
kizinaasikanne arasmommyy Yarın 29. Haftadayım 1 haftadır şişkinlik ve halsizlik asla peşimi bırakmadı 🤦🏻♀️ bi de midem bi kötü oluyor bi iyi anlamadım gitti
Cansuuuucan arasmommyy mide yanmasına yeşil naneli falım sakız bana iyi geliyor yemek borusu yanması diyim hatta rahatlatıyor deneyin isterseniz sizde canım dik oturun gaz çıkarmayada yardımcı oluyor 29+3 oldum bnde ancak böyle çözebildim
Weenie arasmommyy bende de hepsi var :'( sadece Laktozsuz süt kesti benimkini çok şey denedim ama 🤷🏻♀️ istersen sende Laktozsuz süt bir denee❤
Cansuuuucan arasmommyy allah yardımcımız olsun valla vücudumuz bambaşka bi hale evriliyor bu süreçte bebişler sağlıklı olsunda biz bi şekilde atlatırız diyorum artık ben 🫶🏻
kbratdr 28+2 den sesleniyorum biz 3 ay napıcazzz 🙂↔️ ay çok yoruldum vallahi mide yanması ara ara gelen kasılmalar beni maf ediyor. karnım koskocaman oldu yatamıyorum uyuyamıyorum dönemiyorum daha ne olsun
250199 Valla bende 29+2 deyim çok farksız değilim sizlerden. Beni en çok yoran şey nefes darlığı, çarpıntı, burnum tıkalı birde kabızlık başladı nasıl geçer bu kabızlık var mı bir şey deneyen iyi gelen 😕
eeminess 250199 bi ara bana da oldu doktora sordum sabah aç karnına bir tatlı kaşığı zeytinyağını önerdi