qurt İki doğumumu sezeryan olarak memorialde yaptım şuan 3. Çocuğuma hamileyim yılbaşından önce sorduğumda milli eğitim indirimi ile beraber 42 bin dediler..tabi fiyat kaçıncı çocuk olduğu hangi doktor olduğuna bağlı olarak değişiyor..ben çok memnun kalıyorum ilgi alakalarını anlatamam zaten
hivdil kokyar sordum arkadaşıma 40 civarı dedi kurum indirimi varsa 36 Kadar dusebiliyor bilginiz olsun
kokyar qurt memnun musunuz birde güncel doğum ücretini ve muayene ücretini öğrenirseniz yazar mısınız
qurt kokyar evet memnunum çünkü benim 4 düşüğüm olmuştu onun sayesinde ikinci kızım sağlıklı doğdu sakin işini temiz yapan bir doktor fiyatı öğrenince haber veririm tabi
Ulusahin 42 bin olmuş kurum indirimiyle 36 bin, kuruma göre değişiyor mu bilmiyorum . benim 2. Sezaryenim olacak Aydın hocaya gidiyorum haftaya doğum olacak nasipse . Muayene ücreti de 2500 sanırım.
nasminan kokyar evet normalde 42 bin tl ama memur indirimi ile 36bin tl güncel fiyatı bu sabah öğrendik muayeneler de 2.500 civarı memur indirimi ile 2100 falan oluyor
armancc kokyar yunus hocaya gidiyorum muayene ücreti kurum indirimiyle 2500 lira doğumu henüz sormadım ilk dogumumu da onda yapmıstım suan riskli gebelik ve yine onda takipliyim
kokyar armancc lütfen gittinizde sorabilir misiniz Mardin’de oturuyorum fiyat vermiyor telde hiç doktora gitmedim yunus beye doğum ücretini öğrenirseniz çok dua ederim size birde epidural yada genel fiyatları değişiyor mu