SedaMeric Bunun bir çözümü yok mu yaaaa vallahi kafamı duvarlara vurucam artık 22. Haftamdayım ne zaman geçecek diye sabırla bekliyorum ama geçmeye niyeti yok parol kullanıyorum oda sadece hafifletiyor deliricem artık 🙄🙄😡 yok mu bi çözümü kızlar yaaaa 😞
Deletedmom231 SedaMeric Geçmiyor😥 Migrenim var birde. Allaha şükür bu aralar ağrımıyor 20+4 haftalığım parol da fayda etmeyeceğini bildiğim için bugüne kadar hiç içmedim direndim bir şekilde🤷♀️
Deletedmom231 SedaMeric Yani bir de ben denemedim ama enseye ve şakaklara soğuk kompres yapın diyorlar buz falan tutmayı deneyebilirsin canım belki faydası olur🤷♀️
SedaMeric Ggizemsnl yok kuzu baktırmadım açıkçası herkeste oluyor diye doktorada söylemedim bidahaki gidişimde soylicem dayanamıyorum çünkü
SedaMeric Deletedmom231 bende içmiyorum sürekli anca çok dayanamayınca içiyorum ama banamisin demiyor çıldırıcam
feyzaa34 Deletedmom231 valla ben içiyorum parolu kuzenimde hamileyken hep baş agrisinda içti maşallah 2 cocuguda sapasaglam. Ölmezsem parola hayatım zindana dönüyor 13 haftaligim doktorumda parol ve minosete müsade etti
Ertugrulunannesii Deletedmom231 şakaklarda işe yarıyor canım buz olmasa bile ben bi ılık duşa giriyorum çıkacagm zaman da soğuk suyu şakaklarıma alnıma tutuyoruz buz gibi olana kadar sonrada hemen yatıp uyumaya çalısıyorm rahatlatıyo
Bitterinannesi Deletedmom231 ay bi deneyeyim 2 gundur gecmedi ve dun gece sabaha kadar cikardim o agri şokundan 😖
Ggizemsnl SedaMeric bende hiç ağrı olmuyor 16. Haftaya gireceğim bende. Şu ana kadar yaşamadım çok şükür. Hemşire arkadaşım var o söylemişti bana da
Gmrmaltu SedaMeric ben 14 15 haftadir belli araliklarla agriyr cnm bazen dayanilmaz oluyir. Daha agri kesici icmedim daha. Ama vikisle idare etmeye cakisiyrm
Zeynep7777777 SedaMeric bende 18. Haftaya girdim ve hala devam ediyo birde burundan başlıyo ağrı enseme doğru bazen tansiyon mu diye korkuyorum artık
Seymasal Bende çok çektim mahvediyo insanı bol su ve yürüyüş çok iyi geliyo inan bana inşallah geçer ağrıların
SedaMeric Seymasal Amin kuzum Inşallah ama zaten günde 3 litreye yakın su içiyorum daha ne kadar içebilirim ki 🙄
Yaser27 SedaMeric canım benim de aklıma ilk tansiyon gelmişti ama doktora gittim tansiyonum çok düşüktü doktor kansızlıktan beynine kan gitmiyor o yüzden baş ağrısı var dedi