Arkadaşlar ben bugün tuzla devlete gittim normal karından ultrasonla baktı doktor ve rahmimin tuhaf olduğunu söylediği normalde kalp şeklinde oluyormuş benim o kalp kıvrımı boynuz gibi çıkıkmış ve orta kısmı o yeşille çizdiğim görsel varya yeşili çizdiğim şekil olması gerekiyormuş benimki içe göçük ve rahmimi ikiye bölmüş bebeğin kesesinin olduğu yer çok kısıtlı dar bi duvarı ince bi duvarının kalınlığı normal ama kese büyüdükçe rahmim yırtılabilir iç kanama geçirebilirmişim tabi bunu tuzla devlet söylemedi beni kartal lütfi kırdara yönlendirdiler acile gittim kadın doğum acil alttan muayene etti sonra onlar da tuhaf karşıladı perinotolojideki uzmana yönlendirdiler o bana bunları söyledi senin de riskin var bebeğinin de riski var erken doğum riski düşük riski gelişim riski tüm olumsuz şeyleri saydılar yani bana bâya ağladım da geçti şimdi zeynep kamile yönlendirdiler haftaya da oraya gideceğim haftaya bebeğime ya veda edeceğim yada takipli riskli gebelik geçireceğim ama işte olanaklara bakacağım genelde düşükle sonuçlanıyormuş yada erken doğum sebebiyle bebek zaten ölü doğuyormuş 28-30 haftalık falan doğuyormuş Rabbim verdi Rabbim alır Allah dayanma gücü versin bana sunulan seçenek şu bebeğini kürtajla alacağız sonra rahmini ameliyat edip düzelteceğiz bi kaç ay sonra yeniden sağlıklı bir gebelik geçirebilirsin dedi yada her riski göze alıp tedaviyle yatışın verilerek devam edeceksin dedi ben ne yapacağım bilmiyorum nolur dua edin hiç bunu yaşayıp da doğum yapan oldu mu ne yaptınız😭
Bu arada o internetten alıp attığım fotoğrafta yeşil çizginin altında bebek kesesi var yerleşme yeri orası cornual gebelik diyorlar