bibusra Yumurta ve yumurta iceren urunler de dahil yememeniz lazim. Yemeklerinizi en fazla 1 yemek kasigi zeytinyagiyla yapin. Tereyagindan uzak durun. Sogan, sarimsak pisse bile rahatsizlik verebilir haberiniz olsun. Haslama patateste iyi geliyor tok tutuyor onu yazmayi unutmusum. Salcaya biraz ara verin. Cig domates belki rahatsizlik verebilir, deneyerek gorursunuz. Gunde en az 2.5-3 litre su icmeye ozen gosterin safranin duzenli akisini sagliyor. Insallah bebek buyudukce atak gecirmezsiniz. Sag kaburganizin altinda sirtinizdan omzunuza dogru vuran bir agrisi var. Bazen de midenin ustunden kemerle sikistiriyormus gibi oluyor. Siddetli olursa mutlaka bir acile gidin evde gecirmeyin enfeksiyon var mi yok mu bakarlar agrisi korkunc birsey cunku. :( Sizde olacak diye birsey yok ben onceden haberiniz olsun diye soyluyorum yasarsaniz diye amacim asla korkutmak degil.🤍 Dogumdan sonra da mutlaka uzman doktora bir gosterin iyilesme durumu var mi yok mu diye, ben maalesef ameliyat olacagim dogumdan sonra. 3 farkli cerrah ikinci bir cocugu dusunuyorsam mutlaka alinmasi gerektigini soyledi. 🥲