Senacanblt_ Kızlar Bilkent şehir Hastanesinde perinatoloji doktor önerisi var mı bizzat kendi ilgilenen
Kitappsever_1 Senacanblt_ ben ne zmn gitsem sekreterleri baktı yada tanımadığım için ama Atakan tanacana ilkez gittiğim gün direk yatisimi vermişti o muydu sekreter miydi bilmiyorum çünkü tansiyon ölçtügu gibi taşıyıcı çağırdı ameliyat olmuştum
Senacanblt_ Kitappsever_1 bende ilk birine gittim asistandı ve baştan savarak direk beni yatırdı o yüzden ilgili birisini arıyorum da
Kitappsever_1 Senacanblt_ orası uzak olduğu için normalde Sincan eğitim araştırmaya gittim ben hep orası yakinsa dilek hocayı önerebilirm çok iyiydi
hicrankvck Bende bu konu ile ilgili yeni post açtım etlik şehir hastanesine gidiyorum normalde ama doktorlar cok ilgisiz hicbir soruma cevap alamıyorum bilkente geçmek istiyorum ama ordaki doktorlar nasıl
Senacanblt_ hicrankvck Bilkent normal poliklinikte Fatma Salih müthiş bi kadın beni son 2 haftadır perinatolojiye aldılar oraya geçene kadar Fatma Salih e gidiyordum
hicrankvck Senacanblt_ etlikte perinatoloji takip ediyor beni bilkenttedr o bölüme gönderirler muhtemelen
Senacanblt_ hicrankvck perinatoloji de Zahid beye gideceğim burda onu önerdiler bugün randevum var bakalım öbürleri asistan bakıyormuş Zahid Bey kendi ilgileniyomuş
Smerii Senacanblt_ zahid beyden memnun kaldınız mı o mu yaptı muayeneyi yoksa asistan ekibi mi Bende perinatolojiye gidiyorum İki kez Özgür beye gittim iki kez elif gül yapar hanıma gittim ikisinde de ekibinden Dr ler vardı kendileri yoktu
Yarenkocaak Smerii ben zahid hocaya 1 kez aldım ama kendisi değil başka kadın doktor denk geldi. aşırı memnun kaldım. Muayene ederken sohbet etti, çok rahat ettim. Nasipse bir daha ona randevu alacağım inşAllah yine o kadın doktor gelir.