Dsrh Ense kalinligi 4.5 ölçüldü çarşamba günü Ertesi pazartesi hiç görülmedi yani bugün tamamen temiz olduğu anlamına gelir mi Doktor tekrar perinatolojiye gönderdi
kavalakurabiyesi Dsrh yani olabilirde olmayabilirde belki evet geçti belki yanlış ölçtü belkide pozisyon uygun değildi tamamen geçse perinataloğa yönlendirmezdi başka doktor görüşleride alın mutlaka
busecalimli Dsrh baktırdınız mı tekrar sonuç ne oldu acaba benim de 11. haftada 3.06 ölçüldü, fetal dna verdim sonuç bekleme aşamasındayım korkuyorum hala
Dsrh kavalakurabiyesi geçen hafta 3 ayrı doktor da gördü cihazdan ya da duruştan kaynaklı olma ihtimalini sanmıyorum Perinatologa da tekrar baksınlar neden gormuyoruz diye yönlendirdi Acaba böyle bir şey yaşayan var mı tamamen gerileme gibi
Dsrh busecalimli sonraki kontrollerimde de hiçbir belirti çıkmadı. Ben derslide fetalde yaptirmadim, bir şey olduguna inanmıyorum Yarında detaylı ultrasonum var
busecalimli Dsrh inşallah ultrasonunuz da temiz çıkar bir sorun olmaz 🫶🏻 güzel haberlerinizi bekliyorum 🙏🏻🙏🏻 benim de yarın kontrolüm inşallah gerilemiş olur 🥺🥺
Dsrh busecalimli amin insallah. Sizde içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım bebislerimizi ❤️❤️
busecalimli Dsrh Şimdi kontrolden geldim, ense kalınlığı 1.5a düşmüş doktor olumlu konuştu hersey yolunda dedi çokkkk şükür🙏🏻🙏🏻🙏🏻 fetal dna sonucum gelince de daha da rahatlarız inşallah 🥹🥹🥹Amiiin inşallah sağlıklı alalım bebeklerimizi kucağımıza