Hurricane Kızlar bat 1 ocak bugün test yaptım akşam 4 gibi direk negatif çıktı yani silik çizgi falan da yoktu. Artimed erken gebelik testi yaptım. Sizce erken mi yaptım yoksa hamilelik yok mudur? Bu durumu yaşayan var mı?
Dinolisoo Hurricane ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç aldırır bence. Adeti bekleyip gecikirse ilk idrarla tekrar yap
papatyakokulugece Dinolisoo Hurricane ilk yada son farketmez olsaydı çıkardı inşallah Allah’ım aratmadan versin ☘️🙏
Hurricane Dinolisoo ya çoğu kişinin en azından silik çıkmış ya bilemedim direk negatif çıkınca. Zaten 3 gün kaldı bakacağım duruma göre.
sseymamoms Hurricane valla bende dün artimed kaset olandan yaptım silik cıktı. Bugün başka marka aldım negatif cıktı . Bat 31 🙄 hiçbişey anlamadım. Artımed yalancı cıkartıyor diyorlar
Hurricane sseymamoms bende burada araştırırken gördüm yalancı pozitif veriyormuş da yalancı negatif görmedim ya dkdmdk
ebrudefnee Hurricane bence gecikmesini bekleyin varsa bile bazen çıkmaya biliyor ben 1 gebeliğimi tahmini adet tarihinden sonra ve tahmini adet tarihinde öğrendim daha öncesinde kaset teste çıkmamıştı erken gebelik testinde çıkarmıydı bilmiyorum ama gecikmeyi beklemek daha iyi
Hurricane ebrudefnee ya beni de yengem gaza getirdi gittim aldım bi de akşam üstü 4 de yaptım testi o yüzden pek emin olamadım ama hamileymişim gibiydi hep testi görünce bi dumura uğrarım yani. 1 ocakta bakacağım artık regl olmazsam test yaparım hemen
Melike3506 Hurricane eğer yumurtlama takip etmediyseniz geç döllenme de olabilir bence gecikmeyi bekleyin
Dinolisoo papatyakokulugece kendi tecrübeme dayanarak yaptım ben bu yorumu. Adet gününde ilk idrarda erken gebelikte silik çizgi görüp gün içinde yaptığımda çıkmamıştı. Bir daha ki sabah tekrar yaptığımda ilk idrarda silik olmuştu. Aynı marka testlerle denemiştim. Neye dayanarak bu kadar net konuşa biliyorsunu merak ettim.
papatyakokulugece Hurricane Allah’tan ümit kesilmez iki gün sonra tekrarla bakalım herşey gönlünce olsun 🌺
Hurricane Dinolisoo hangi testi kullanmıştınız acaba, bizim burada hep artimed var başka satan eczane bulamadım daha.
papatyakokulugece Dinolisoo iki çocuğu da aksam saatlerinde yemekten sonra yaptım da o yüzden beklenen adete üç gün vardı silik çıktı iki gün sonra kan verdim beta bini gecmisti
Dinolisoo Hurricane predictor almıştım ben. Diğerlerine göre biraz pahalı ama net sonuç veriyor. Artımede pek güvenmiyorum. Eşim aldı testleri kaset test olarak içine atmıştı 1 tane artımed 8 haftamda denemek için meraktan yapmıştım silik çıkmıştı. Net koyu çıkması gerekirken.