rtozturk ay dur ben anlatayım için rahatlasın. 2 sene önce sezeryan ile oğlumu dünyaya getirdim. Öncesinde 20 saat sancı çektim o kısım berbattı oraya hiç girmiyorum sonra sezeryane alındım o kadar moralim bozulmuştu ki o kadar ağrı çektim bide sezeryan ağrısı da çekecem diye. Ama hiç beklediğim gibi olmadı belden uyuşturdular hiç hissetmedim sonra sonda takıldı ne zaman takıldı farkında bile değildim o kadar hissetmedim yani ameliyata başladılar ama ben hala hazırlık yapıyorlar sanmıştım düşün sonra bi bebek ağlama sesi oğlumu kaldırdılar bana gösterdiler ben şok. Mutluluktan ağlamaya başladım o kadar güzeldi ki . Sonra zaten gözün hep bebekte doktorlar ne yaptı hiç bilmiyorum o an o kadar anlatılmaz ki resmen ben anne oldum diyorsun inanılmaz bir duygu. Ameliyattan çıktım odaya götürdüler Allahımmm minicik bişey beşikte yatıyor aşık oldum. Zaten devamlı ağrı kesici serum veriyorlar hiç ağrı sızı yok 5. Saatin sonunda sondayı çıkarttılar ama ben hala bişey hissetmedim sonra ayağa kalkıyorsun o ilk kalkış sadece biraz yanık hissi oluyor ama yürüdükçe geçiyor. Hep yürüdüm bebeğimi sevdim. Yürüdükçe gazın da çıkıyor ve bu seni çok rahatlatıyor. 1 gün sonra çıkış oldu doktor bana hani şu yaşlıların beli üşümesin diye taltıkları bi korse var ya onu takmamı söyledi. Onu aldık taktım Allahım dünya varmış hiç ameliyat olmuş gibi değildim eve gittim çamaşır katladım işimi tuttum duşumu aldım çok çok rahattı. İçini ferah tut hiç korkma bol bol bebeğini kokla resmen cennet kokuyorlar ya. 40 çıktıktan sonra o koku gidiyor 🥲 o kokuyu acayıp özledim