busrataskesen yurdgul 27 +3 haftayım bende çok erken dedi . Şissin diyor gram elim ayağımda şiş yok insan şiş olduğunu anlamaz mı
yurdgul busrataskesen doktorunu değiştir yada kafana çok takma canım. Seninki anlaşılan pim pirikli biri. Benimkide aşırı rahat bazen rahatlığına sinirim bozuluyor 😂
Es07 Ben bugün spor idrar yapıldı temiz çıktı şükür Antibiyotik yeni bittiği için 4,5 gün sonra idrar testi yapılacak tekrar Umarım geçip gitmiştir enfeksiyon
ays2458 Es07 sef diye bir ilaç kullanıyorum iyi geldi çok iyi hemen geçirdi fark ediyorum ilaç daha bitmedi ama bitince tahlil vereceğim
28nisan Es07 monurol kullandım tek kullanımlık hemen geçti çok şükür şimdide bol su tüketiyorum daha çok dikkat ediyorum benim efsane bir mide bulantım başlamıştı 24.haftalarda falan enfeksiyon kaynaklı olabilir aniden çıkması dedi doktorum bakınca öyle olduğu anlaşıldı çok şükür rahatladım şimdi
Es07 28nisan bende belirti yoktu Dün bitti ilaçlar Bugün idrar spot bakıldı iyi 4,5 gün sonra idrar vereceğim tekrar İnşallah geçmiştir
28nisan Es07 inşallah geçmiştir bende normal gebelik bulantısı diye onemsememistim zaten ama bulantı ilacı isteyince doktorum şaşırdı kontrol amaçlı yapmıştı ve 1 hafta öncesinde hiç bsiey yoktu o 1 haftada yükselmiş
ays2458 Es07 öyle ya tabikide ama teste bakacağız valla ilaç normalde içince yemek yiyemiyorum bir hafta sürecek ilaç işte benimde o sorunum var mecburen içiyorum yani ilacı sırf geçsin diye yemek yiyemedim halde
Es07 28nisan hiç belli olmuyor Bir anda değerler değişiyor Hormonlar da etkili sanırım Hastanede idrar vermek de sıkıntı bence Bulaş açısından
28nisan Es07 evet çok sıkıntı ama mecbur kalıyoruz işte. Şehir hastaneleri hijyen konusunda çok iyi de devlet hastanesi için aynı şeyi söyleyemem
28nisan Es07 evet orası berbat durumda malesef. Aslında bu durumu şikayet etmek lazım ama yapılmıyor bişey
28nisan Es07 olabilir gerçekten benimde öyle olmuştu şehir hastanesinde verdim bişey çıkmadı 1 hafta sonra devlet Hastanesi’nde verdim çok yüksek çıktı antibiyotik kullandım tekrar şehirde verince temiz çıktı 🙄