kurtctn 2prensesannesiiii ben kullandım işe yaradı mı tam bilemiyorum zaten regl düzenim vs her şey yolundaydı hemen hamile kaldım
havva_5 2prensesannesiiii gebelik düşünenler için 3 ay önceden başlamak gerekiyo, ben çok uzun süre kullandım ama bi kere kimyasalım oldu, sonra ara verdim, yine başladım gebelik istediğim için
2prensesannesiiii kurtctn maşallah benim 2. doğumdan sonra düzensiz oldu normalde düzenliydi ovülasyon testi kullanmak istiyorum🙏🏻
2prensesannesiiii aslmoms 3 ay önceden başlamak lazım diye biliyorum ama ben şimdi başlasam işe yarar inşallah ya bide regl düzensiz ovilasyonla yumurtlama takip edeceğim🙏🏻 hayırlısıyla inşallah uğraştırmaz beni🥰🙏🏻
aboutbehis Sadece folik asit degil diger vitamin eksikliklerinizi de tamamlamalisiniz☺️ Genelde biz kadinlarin demir seviyesi dusuk oluyor o da cok onemli gebelikte. Belki baktirirsiniz aile hekiminde☺️
gmz585 Bende gebelik düşünüyorum folik asit içmiyordum ama yumurta kalitesi vs içinde içilmesini gerektiğini öğrenince içmeye başladım
2prensesannesiiii aboutbehis amin inşallah tek sıkıntım adetim düzensiz benim 🥹 çözemedik sorunu da ocakta tekrar dra gideceğim 🙏🏻 amh değerime baktıracağım
aboutbehis 2prensesannesiiii insallah o da yeterli cikar. Her kadina yaziyorum valla koenzim q10 de ekleyebilirsiniz takviyenize yumurta kalitesini baya artiriyor. 😍