sadecece Ankara’da büyük bebek mağazası önerileriniz var mı? Bebek arabası, park yatak gibi ürünlere bakabileceğimiz büyük geniş ve modelleri çeşitli olan bir mağaza arıyorum. Gittiğiniz bildiğiniz bir mağaza varsa önerebilirseniz çok sevinirim. 🩷💕
cansuvet Anne&bebek diye bir yer var cevizlideredeki mağaza ufak ama içeride HER ŞEY var ben şok oldum ufacık mağazayı donatmışlar ve fiyatlar internetin çok çok altında. Galiba keçiörende şubesi varmış daha çok çeşit varmış ama fiyatlar aynı mıdır bilmem Her şey markaydı bu arada dandik ürünler değildi
lotusflowers Ben bugün babymall mağazasına gittim tesadüfen. Giyimden mobilyaya bebek arabası vs her şey var. Birde 1500 alışverişe 500 tl çek verdiler onuda kullandık. Ürünleride çok kaliteli. Öncesinde e bebeğe gitmiştim ne havlu ne battaniye ne kıyafet hiç bir şey beğenip alamadım ama burası güzeldi
lol Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama şaşmaz sanayisine giderken sağda var adını hatırlayamadım ama civilde var yanında bi oraya bakın derim çeşit çeşit mobilya bebek arabası markaya göre ayırmışlar Allah nasip ederse bnde oradan yapacağım inşallah