_06momms Adetime 9 gün kala başka marka test silik verdi kan verdim negatifti . Predictor marka test aldım bu sabah yaptım şuan 6 gün var hafif gölge görüyorum telefonda okadar net gözükmüyor sizce ?
bkb35 _06momms çok hafif var gibi birkaç gün daha bekleyin bence. Ben 2 gün kala kaset testte öğrenmiştim
panikedos _06momms var büyük ihtimalle ama yeni yükseliyor betan canım benim 5 gün kala çok silikti bu marka
ezerg _06momms benim reglime 2 gün kala böyleyken öğrenmiştim ve aynı gün kan verip 12.33 görmüştüm betayı. Bence gebelik var çünkü benim de aynısıydı.
nilperab _06momms ben bu testi adete 4-5 gün kala yaptım negatif çıktı.regli olamayınca tekrarladım adetim 5 gün gecince pozitif çıktı ve hamileyim.Regliden 9 gün önce diyor ama bnce yanıltıor .reglı tarihinden sonra yap cnm
_06momms bkb35 evet ama fazladan çizgiler de görüyorum test bozuk olabilir mi acaba ya da ben heryerde çizgi mi görmeye başladım 😂
_06momms balgirl evet ama fazladan çizgiler de görüyorum test bozuk olabilir mi acaba ya da ben heryerde çizgi mi görmeye başladım 😂
_06momms Nisannurr körün istediği bir göz gibi bişey oldu bu test heryeri çizgi dolu 😂 sanırım test bozuk ya yarın yenilesem mi kan mı versem acaba bilemiyorum ki
_06momms ezerg hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim yorumunuz için silik olması önemli değil ama fazladan çizgiler var kafamı karıştıran o oldu
_06momms Nisannurr elimde başka testim kalmadı ama yarın 5 gün kalmış oluyor kan versem çıkar mı acaba ? Yoksa testten mi takip etmeye devam etsem
buketdeniz19 _06momms evet çıkar canım 5 gün kala beta çok düşük çıkar ama ben adete 4 gün kala 13 ile öğrenmiştim
mystery94 buketdeniz19 adete 6 gün var ama çatlatma iğnesi yaptdım bugun 16. Günüm betam 2 çıktı yğkselir mi