helin2 safiyeo https://mutluresim.com/?lang=tr Tıkla burayı canım yada sol köşede resim ekle yazıor onu tıklıyıncada seni attıpım linke yolluyacak orda resmini yükle kodu kopyala burda görsel ekleyi tıklayıp yapıştır
mucizem2409 neanladinyurdagul chatcptye aynı fotoğraf i 2 sefer yükledim sordum birinde kız birinde erkek dedi oda ne dediği belli degl 😏
helin2 mucizem2409 bende de öyle oldu %70 erkek dedi tüm teorilere göre yorumla dediğimde aradan zaman geçti attım kız dedii🤷♀️😂
neanladinyurdagul elifaziz06 doktorum lala hoca alife da etimesgut memnunum ya ilgili . Etlik şehir hastanesine de gidiyorum perinatoloji bölümüne gidiyorum farklı farklı doktorlar denk geliyor .
priencessgirlmom neanladinyurdagul bize de bir doktor kız bir doktor erkek dedi en son detaylıya kalsın dedi doktor cuma günü detaylı var inşallah öğrenicem o gün 😂 ve senin usg bizimkine benziyor gibi onun için hem kız hem erkek diyorum 😂😂😂
neanladinyurdagul priencessgirlmom ay çok sağol ne kadar yardımcı oldun 😂😂😂😂😂 hayırlısı hakkımızda cano pipiyi nasıl pıtıya pıtıya nasıl pipiye benzetiyorlar onuda anlamış değilim