urs61 tugce4545 Normalde ben en fazla 60 kilo olurdum ama şuanda 2. gebeliğim ve kilolu hamile kaldım. 78-79 arası oynuyordum ve şuanda 84 kiloyum Belliki 90 nı geçecek ve özele gidiyorum.. Doktorum gebelik zehirlenmesi geçirdiğim için bunda da yüksek riskli gördüğü için sadece kilo alımına dikkat et dedi okadar 🤷🏻♀️
krizantemmm tugce4545 hangi şehirdesiniz acaba çok çok daha kilolu gebeler var ilk kez duyuyorum bunu
meryossss tugce4545 13 haftalikiz 63le hamile kaldım hiç kilo almamisim almam diyede düşünüyorum kusmaktan 😭
tnserdgn Kız siz şaka mısınız nasıl almıyorsunuz içimde sürekli bi kıyıntıı , bulantım olmadı ama benim 12+3 deyim 4 kilo aldım bile son ayları düşünemiyorum 😅
urs61 tnserdgn Eğer zayıfsan hızlı kilo alıp sonra yavaşlayabiliyor ama kiloluysan uyarabilir doktorun ☺️
nyra tugce4545 15 haftalık şuan ve 3 kilo almışım 😩 gece yemeyeceğim diyorum her seferinde ve yiyorum ama kararlıyım bugünden itibaren akşam tek yapacağım şey su içmek 😅
krizantemmm tugce4545 77-78 arası gebe kaldım 8. Haftadayım daha almadım sanırım 1 haftadır tartılmadım umarım Almanya dikkat ediyorum tatlı tüketmiyorum karbonhidrat min. Düzeyde genelde sadece kahvaltıda 2 dilim ekmek şeklinde tüketiyorum akşam 8 den sonra yemiyorum çok acıkırsam ayran kefir içiyorum mide bulantım var ama kusamıyorum doktorum çok kilo alma dedi ama bakalım ne olacak ilk doğumumda 67 ile gebe kalmıştım 18 kilo almıştım 40 günün sonunda 73 e düştüm ama emzirme döneminde geri aldım malesef
tugce4545 krizantemmm İstanbul da yaşıyorum nedenini sorduğumuz da ise makina ölçüm yapmıyor kilo yüzünden karın bölgesindeki yağlardan dolayı dediler
kayakeskus Maşallah diye başlayayım, bazıları kusmıyır yine de almıyor. Ben de 64 kilo ile hamile kaldım 34+4 Haftalığım şu an ve 74 kiloyum. Yani aşırı yemem de yok çok aldım yine ve hala çok alacağım diye korkuyorum.